Skoči na vsebino
Lepe Mazde
Napisano

Nova pridobitev tehni?ne slu?be LJPLJ: vozilo za odganjenje ptic. Glasovi so pa tut taki, da ?e bi imeli pti?i smisel za humor, bi ?e od smeha umrli :D

Objavljena slika

hahaha,vozilo za odganjanje ptic :D

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323 1.3 16V
Napisano

da se spet javim tale mazda praznuje svoje 20to leto :) ima prevo?enih 345000km pa ?e kar dela brez problemov.Za nagrado je dobila konkretno kleparijo in li?arijo tako je zdaj brez pikice rje menjal se je tudi izpu?ni sistem ter zavorne cevi.Zakon avto edino nevem kako bi ji pove?al navor ker se poznajo leta in kilometrina in v bregove ve? ne vle?e kot je u?asih saj to me tako grozno ne moti razen na porabi se mi pozna ker moram it v breg v visokih obratih da gre gor...Poraba povpre?je 7,6l ?e jo pritisnem nad 4000 tudi 9l.Aja slike pridejo ju3 morem jo oprat :)

:prstgor:

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano

V?eraj sem se moral nasmejati "dogodiv??inam" dveh mladcev-frajerjev iz notranjosti Slo.

Modela sta se pripeljala kar z motorji na kopali??e mimo kopalcev.Bila sta nabita kot mambe.

In sta seveda pristopila k njima dva "banjinota"in ju napotila ven. Seveda sta modela hotela pretep in nista upo?tevala napotkov.

Vse okoli sebe sta zafrkavala in pozivala na pretep.V glavnem, mislila sta, da sta najve?ja frajerja.

In potem sta pri?la dva specialca in ?e dva navadna policaja.In je njuna samozavest v treutku splahnela.Prosila sta policaje, da

bosta pridna a ni pomagalo.Spakirali so jih na brzino ob aplavzu mno?ice.

Ne moremo trditi, da na?a policija ne skrbi lepo za red in mir. :D

hahah,kje je blo to?

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.