No pa sem se malo "igral" in sem malo za ?tos polep?al moji ?eladi Eno imam za freestyle kolesarjenje eno pa za smu?anje in bordanje Bomo vidl kak bo odziv drugih
SMU?ARSKA
Kao tribal
Jack Wolfskin
... no comment
SLOvenija od kod lepote tvoje....
KOLESARSKA
?e ena SLOvenija oz. sLOVEnija
Krom letvica (namnjena avtomobilom )
?e ena...
Pa ?e en Jack Wolfskin
Aja pa z mano ni zajbancije v smu?anju ?e sem v svoji kategoriji al pa ne
1. mesto do 16 let (2006)
2. mesto --> vozil namest mame prot uh..... konkurenci vlki
Pazi,da ti jaz z mojim mopedom ne priletim nasproti...kak?nih 120 km/h se da gor peljat.... Z biciklom pa najve? nekaj ?ez 70 km/h spust po gozdni cesti iz ?umika proti Ru?am...
ni tko pregledna da bi lahko ?el ve? ko 70 ostri ovinki pa pesek pa ?e kramperje mam
a si ga ?e navijal kaj mal se s ?ravfki za me?anico zraka in bencina poigraj. zavijaj v desno za ve? zraka in bo imel bolj?e pospe?ke, kon?no... samo delaj samo po 1/8 obrata na enkrat pa sprobaj. to delaj dokler je v korist avtu in dokler je viden ?e moder dim iz auspuha ko misli? da je prev? zasu? tak kot da bi odvijal in enako za 1/8 obrata malo se poigraj ni prete?ko ima? pa dva ?ravfka tadrug nis sure za kaj je edn je pa za ma?enico in tega mor? mal tunat. ma? pa youtube tut posneto ?e kaj ne bo jasno
Ka pa na to pravte Slikan sred Vara?dina ko smo bli na dru?inskem sre?anju Sm bil mal prepozn z telefonom pa sm sam rit lahk ujel zvok pa UBIJA ko je dal mal gasa to rohnenje uaaaaaa
jz mam z mojim pa mam kramperce gor maxxis swamp thing rekord 68kmh relacija rogla - zre?e ?e je cesta prazna je noro za peljat ko lahka seka? ovinke pa to
mi smo tut mel seata pred tto mazdo. seat cordoba vario sport 1.6. temna grafitna barva bla pa ?prtne dodatke mela, npr. alu felge pa pirelli pzero gume, pa se mi zdi da je bla mal ni?ja od navadne vario pa redka v sloveniji je ful
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
drga? men je v?e? ta?ka pa un tribal sranje
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani