Skoči na vsebino
Moje "umetnije" na ?eladah
Napisano

No pa sem se malo "igral" in sem malo za ?tos polep?al moji ?eladi :bravo: Eno imam za freestyle kolesarjenje eno pa za smu?anje in bordanje :danzoman: Bomo vidl kak bo odziv drugih :bravo::hohoho:

SMU?ARSKA

Objavljena slika

Kao tribal

Objavljena slika

Jack Wolfskin

Objavljena slika

... no comment

Objavljena slika

SLOvenija od kod lepote tvoje.... :bravo:

KOLESARSKA

Objavljena slika

?e ena SLOvenija oz. sLOVEnija :jupiii:

Objavljena slika

Krom letvica (namnjena avtomobilom :blink::D )

Objavljena slika

?e ena...

Objavljena slika

Pa ?e en Jack Wolfskin :whatever::P

Aja pa z mano ni zajbancije v smu?anju :hohoho: ?e sem v svoji kategoriji al pa ne :jupiii::hohoho:

Objavljena slika

1. mesto do 16 let (2006)

Objavljena slika

2. mesto --> vozil namest mame prot uh..... :danzoman: konkurenci vlki :D

Vozim pa 99cm dolge Blade smu?e z 7 metri radija :jupiii:B):rulam:

Aja nalepke Tribal, 2 FAST pa SLO so home made :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Male mazda drivers...
Napisano

Pazi,da ti jaz z mojim mopedom ne priletim nasproti...kak?nih 120 km/h se da gor peljat.... Z biciklom pa najve? nekaj ?ez 70 km/h spust po gozdni cesti iz ?umika proti Ru?am...

ni tko pregledna da bi lahko ?el ve? ko 70 :( ostri ovinki pa pesek <_<:P pa ?e kramperje mam :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Evo se moj dirkalnik
Napisano

a si ga ?e navijal kaj :bravo: mal se s ?ravfki za me?anico zraka in bencina poigraj. :P zavijaj v desno za ve? zraka in bo imel bolj?e pospe?ke, kon?no... samo delaj samo po 1/8 obrata na enkrat pa sprobaj. to delaj dokler je v korist avtu in dokler je viden ?e moder dim iz auspuha :D ko misli? da je prev? zasu? tak kot da bi odvijal in enako za 1/8 obrata :D malo se poigraj ni prete?ko ima? pa dva ?ravfka tadrug nis sure za kaj je edn je pa za ma?enico in tega mor? mal tunat. :P ma? pa youtube tut posneto ?e kaj ne bo jasno :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Male mazda drivers...
Napisano

jz mam z mojim pa mam kramperce gor maxxis swamp thing rekord 68kmh :bravo: relacija rogla - zre?e :danzoman: ?e je cesta prazna je noro za peljat ko lahka seka? ovinke pa to :ouje:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PREDSTAVITEV BOBIRIDERA
Napisano

mi smo tut mel seata pred tto mazdo. :bravo: seat cordoba vario sport 1.6. temna grafitna barva bla pa ?prtne dodatke mela, npr. alu felge pa pirelli pzero gume, pa se mi zdi da je bla mal ni?ja od navadne vario pa redka v sloveniji je ful :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.