Hmmm... moje prve place so bile se v milijonih ... v dinarjih ... Takrat se v drugi drzavi ... Gledam po evidenci ZPIZ-a .... Leta 1989 sem recimo zasluzil 143.941.930,00 DIN ... leta 1991 pa recimo "samo" še 91.111,80 SIT ...
Danes 2 uri iščem nekje z bazenom 2 dvoposteljni sobi za 2 nočitvi drug vikend 19.-21. septembra. Rimske terme, Paradiso, Balnea, ... vse zasedeno. Najdem manjši hotel na Bledu, 2 x polpenzion za vse 4 skupaj s turistično takso okoli 1.100 €. Sem sklenil, da tolk pa ne dam, saj za ta denar dobim že 4 nove 19" gume za Mazdo 6.
Iščem naprej in bom vesel kakšnega predloga. Saj res, a se da morda kje dobit gume na turistične bone? 😂
Če nisi preveč zahteven povprašaj v hotel Rute***-Gozd Martuljek. Bilo je v avgustu za 4 odrasle nočitev z samop .zajtrkom 110€. 😊
Zoom zoom čaka na trajekt in zoom zoom na trajektu 😁. Smo pa bili včeraj v Čapljini, Mostarju, Medugorje, Vodopat Kravice, Imotski, Makarska in nazaj v Igrane vse lepo po regionalki (90-100km/h) in sem dosegel s 4 osebami v avtu povprečno porabo 5,6 izračunano, računalnik je pa kazal 5,4. Ne menjam te mazde za nič na svetu.
Si si kaj v teh mestih ogledal? Če si potem veš o čem govorim, če ne ne veš kaj si zamudil!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, takrat smo bili vsi miljonarji 😀
Danes pa še samo nekateri.... 🤪
Povezava za deljenje
Deli na druge strani