komar 0 Napisano 22. maj, 2005 Avtor Antena-vuk Napisano 22. maj, 2005 Moram tudi jaz re?t da res bol?e zgleda! In kaj sta ?e naslednji dve to?ki ?e smem vpra?at?? Firbec me mantra! 1. spustit avto ... bo - enkrat! 2. zatemnit stekla ... bolj te?ko - ?efica rekla NE! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 22. maj, 2005 Avtor Antena-vuk Napisano 22. maj, 2005 Pa ?e drugi?! Je to lep?e?!? Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 22. maj, 2005 Avtor Antena-vuk Napisano 22. maj, 2005 In z novo prvi?: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 22. maj, 2005 Antena-vuk Napisano 22. maj, 2005 Evo, ker si tako svetoval g. VUK sem zamenjal anteno na moji ?katlici. Iskal sem sicer ?rno, ampak v Mediamarktu so taki reve?i, da imajo samo 2 modela in to oba v ALU-looku! Najprej z staro: Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 21. maj, 2005 Fotose?n ;) Napisano 21. maj, 2005 Vauuu, lepo - tablico mislim - seveda! Papa, Tomi Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar 0 Napisano 7. maj, 2005 Tunning Show Ptuj Napisano 7. maj, 2005 Najraje bi se zjokal, ko te slikice gledam-pa sem moral bit doma in predsobo razdirat (le kdo si je izmislil MATRIARHAT?)! Papa, Tomi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
2. zatemnit stekla ... bolj te?ko - ?efica rekla NE!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani