Saj res jaz sem pa Strasserja srecal v nedeljo. Sem cakal nekaj casa ampak je imel toliko priprav da nisem docakal, pa sem sel....snemal je nov film zgleda
Na njegovih posnetkih se tudi vidi specifika alpskih prelazov v Franciji. Popolnoma nobenih ograj, vse je odprto
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Uf imam kar problem razumet tele lokalne slovenske jezike
Dejstvo je pa, da je lahko parkiri??e ?iroko 4m, pa bo nekdo zapeljal po svoje - vse je v glavi. Isto velja zato, da je bolje za rit, da parkira ob vozi?kih na po?arni poti, kot na 30m oddaljenem prostem parkiri??u, ker pa? je to bolje za to rit.....
?e vzporeden primer:
ena vrsta za ve? blagajn (petrol, banke, po?te....) - a moram nadaljevati?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Avtomatika te umiri, torej ja stari smo, tudi sam mam mal problema it nazaj na saltkebel....samo tako kot je Labi napisal ugotovis da je rocni nesmisel
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Verjetno pa en najbolj podcenjenih oz neznanih marsikomu, medtem ko vse tovarne, novinarji.... testirajo tu. Col de Turini
spregledan zaradi 1500m, vendar izjemen prelaz na katerega pride? v pol urce iz azurne obale
Povezava za deljenje
Deli na druge strani