Skoči na vsebino
Riž
Napisano

mah za mene je vse kar je z Nem?ije Bavarc :D

Sigurn vidi? VWja pa re?e? "o lej, bavarc", vidi? Opla pa re?e? "O lej Astra bavarc", Mercedez je seveda tudi bavarc a klase... :vskalo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano

eee nism preprican...poglej od juresa :D men je una top

Njegova je edina s karavanom tako da je avtomatsko na koledarju. :D

Sem tudi jaz razmi?ljal, mogo?e bi rabil nalepko kluba imeti ?ez cel bok, torej ?rto potegniti do zadnjega kolesa. Malo dela, velik efekt.

Fotke so pa vrhunske, in tudi meni je druga najprimernej?a. ?eprav so vse, je pa ta najbolj pravih barv. Zadnja pa... Hmmm za kak mesec imam idejo, da bi bila tematika "kulturna dedi??ina". To so lahko stare gra??ine, opu??ene tovarne, skratka kake stare stavbe, opu??ene stavbe ali ru?evine. Slovenija je polna takih zadev torej bi bila idealna

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hudi avti in fotke nasploh
Napisano

Symon bo? pre?altal na Mercedesa :)

Ne samo slu?ajno so tile novi modeli lepi. Pa tale blac edition mi je fletn ker je rumen. :hohoho: Ene baje spominja na RX7 ker so bile isto rumene pa podobno nizke in dolge (predvsem od A stebri?ka naprej je podobna sihueta) ampak to ne bi trdil. :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vem kdo jo ima (imel?) kje je prej?nja leta stala, sem se enkrat dobil z njim. Zdaj so pa izginile sledi za Supro, ne vem kje je zdaj parkirana. Mimo bele se pa tudi dostikrat peljem.

PS: pa drugi? ne citiraj slik. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

dva stroja :hudicek: supro bi pa kr odkupu

Lol mater si ti zgodaj odkril tale avto. :hohoho:

AMG A45, hothatch, AWD, 2.0 turbo bencinar. ?isto nov segment pri Mercedezu.

Four-wheel drive and a seven-speed twin-clutch transmission are standard.

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

Sem kr mal pogledu kje ga vidi?. Pomoje je tako snemal vo?njo (ker uradno ne sme?) in se je po?asnej?a Mazda nastavila. :hohoho:

Ne, vsako vozilo, ki je registrirano (torej tehni?no izpravno) in dose?e hitrost nad 60 km/h lahko gre gor. Ve?ini itak zdrava pamet pove naj se umikajo. Ko sem bil gor so ve?je te?ave povzro?ali ljudje z mlin?ki pod haubo in manjvrednostim kompleksom in se iz principa ne umaknejo iz idealne linije. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.