nasploh te nove skode, fauveji, seati in nekateri audiji so prav genericni in so cisti computer aided design...verjetno majo en template za vse avte in potem sam kaksen detajl spremenijo....
kar je se hujs je, da je to slucaj pri bolj ali manj vseh....stari avti so 100x lepsi in imajo nek karakter
S tem se pa 100% strinjam.
Tej novodobni avti ?e ?ez par let izgledajo stari in nikakvi.
Sem bil tam kar nekaj let nazaj in je vrhunski otok, samo ?e ho?e? malo raziskovati(kot jaz ne grem na dopust da se obra?am kot ?evap) rabi? vsaj 14 dni.
Sej sem bil dol dva tedna.Z avtom sem naredil ve? kot 1500 km.V glavnem smo si ogledali celega in vsem ta otok toplo priporo?am.Se pa dol v Matali,kjer so ?iveli v 60 letih hipiji vra?ajo"ostareli hipiji"in obujajo lepe spomine na tiste cajte.
Se strinjam da enako velja za LJ. Tudi prej smo bli zapufani, mesto pa mrtvo brez turizma in zivljenja...nobeden se ni vprasal kam je koncal takrat denar, zdaj so pa vsi glasni cez Popovica...
Eni nismo.Tip je car in je res zrihtal vse v nulo.Bomo vsaj vedeli, za kaj pla?ujemo in so rezultati tu.
Te njihove kia 1,7 diesel nahrbtne kosilnice niso za nikamor.Sem vozil in ta motor je zelo podhranjen, ?e posebej dolgi klanci so mu "nightmare" pa tudi pri ve?jih hitrostih pije kot ?olna.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V?asih, ?e je roka prava, izpade ?e bolj?e.
Sej so v redu slike.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani