Skoči na vsebino
Fotografiranje
Napisano

Skoraj ?koda za vsak dan...

Najbolj me pa jezi, ker na sliki ne izpade tako dobro, kot je v resnici...

V?asih, ?e je roka prava, izpade ?e bolj?e. :P

Sej so v redu slike.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano

vse je sam lepotica ne (pac moje mnjenje)

nasploh te nove skode, fauveji, seati in nekateri audiji so prav genericni in so cisti computer aided design...verjetno majo en template za vse avte in potem sam kaksen detajl spremenijo....

kar je se hujs je, da je to slucaj pri bolj ali manj vseh....stari avti so 100x lepsi in imajo nek karakter

S tem se pa 100% strinjam.

Tej novodobni avti ?e ?ez par let izgledajo stari in nikakvi.

Nekateri stari klasi?ni avto pa so tudi po

20,30 letih ?e vedno lepi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano

Na po?ivali??u !

Un nem?ki hipi je ?e dol ?

Sem bil tam kar nekaj let nazaj in je vrhunski otok, samo ?e ho?e? malo raziskovati(kot jaz ne grem na dopust da se obra?am kot ?evap) rabi? vsaj 14 dni.

Sej sem bil dol dva tedna.Z avtom sem naredil ve? kot 1500 km.V glavnem smo si ogledali celega in vsem ta otok toplo priporo?am.Se pa dol v Matali,kjer so ?iveli v 60 letih hipiji vra?ajo"ostareli hipiji"in obujajo lepe spomine na tiste cajte.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

USA
Napisano

nimam, fotk je ene milijon, komu se to ljub :-)

alex, bil sem v whisky a go gi v LA, to je un kafic kjer so imeli 'koncerte' na zacetku kariere vsi rokerji...npr metallica drugi koncert ravno tam

u, carsko.Jaz bi tudi bil tam. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

USA
Napisano

a se hecas, z vsemi hamburgerji :)

v san franciscu sem jedel najboljse sushije do zdaj...res prva liga...pa se prave ninje so jih naredile zoom zoom :ninja:

A si videl kak?no dobro gibsonko?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moto trip Alpe
Napisano

Evo brez tresenja. Ce uporabis apple konverter je na jutubu potem ok....globalizacija...

Dan 2 do 6 se dela...

Lepo...?e posebej mi je v?e?na podlaga-glasba. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

izven sezone ja, sedajle je samo trajekt 400-500?

brez vse namestitve, 2 odrasla, 2 mulca avto...nic drugega najcenej?a varianta ned-ned

Total cost of booking ? 635.65

Smo pa ?li novembra za 190? s kabino in kolesi :P

Vidi?, da se da.Sej ni treba it obvezno zdej, ko je gu?va.Sej tam poletje traja do konec oktobra. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

voda je iz dneva v dan toplej?a... ?al pa zaradi visokih temperatur tudi bolj motna in nekako neprivla?na za kopanje.

Zame je idealna temperatura nekje od 21-24°C.

O, ima? pa tudi bistro vodo ?etudi je veliko toplej?a kot trenutno tukaj.Samo mora? iti kam dlje kot ve?ina sloven?kov. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V?eraj sem se moral nasmejati "dogodiv??inam" dveh mladcev-frajerjev iz notranjosti Slo.

Modela sta se pripeljala kar z motorji na kopali??e mimo kopalcev.Bila sta nabita kot mambe.

In sta seveda pristopila k njima dva "banjinota"in ju napotila ven. Seveda sta modela hotela pretep in nista upo?tevala napotkov.

Vse okoli sebe sta zafrkavala in pozivala na pretep.V glavnem, mislila sta, da sta najve?ja frajerja.

In potem sta pri?la dva specialca in ?e dva navadna policaja.In je njuna samozavest v treutku splahnela.Prosila sta policaje, da

bosta pridna a ni pomagalo.Spakirali so jih na brzino ob aplavzu mno?ice.

Ne moremo trditi, da na?a policija ne skrbi lepo za red in mir. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se strinjam da enako velja za LJ. Tudi prej smo bli zapufani, mesto pa mrtvo brez turizma in zivljenja...nobeden se ni vprasal kam je koncal takrat denar, zdaj so pa vsi glasni cez Popovica...

Eni nismo.Tip je car in je res zrihtal vse v nulo.Bomo vsaj vedeli, za kaj pla?ujemo in so rezultati tu. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hudi avti in fotke nasploh
Napisano

Te njihove kia 1,7 diesel nahrbtne kosilnice niso za nikamor.Sem vozil in ta motor je zelo podhranjen, ?e posebej dolgi klanci so mu "nightmare" pa tudi pri ve?jih hitrostih pije kot ?olna.

Definitivno ta motor ni pravi za ta avto. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.