Skoči na vsebino
Na morju je pač najlepše!
Napisano

?e pomislim, kako lepo je bilo na morju pred 30imi leti... Brisa?a, kanglica, krema za son?enje in to je to.

Zdaj pa dru?ina z dvema otrokoma potrebuje za eno kariolo opreme, da gre na pla?o... Po?asi mi postaja jasno, zakaj so avtomobili ?edalje bolj pogosto premajhni, pa ?eprav so skoraj celi kombiji (v primerjavi z npr. Zastavo 900 AK izpred 30 let)...

post-5658-0-10228700-1503648948_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano

FKK nas ne zanima... No, ?e so tam kak?ne lu?tne in mlade, bi ?e bilo za o?i spo?it, ampak jaz bom tam z ?eno in otroci...

Zanima nas tak, da ima nekaj igral pa da je pla?a lepo dostopna (ne ?ez glavno cesto) in brez ?eri, da mi ni treba otrok imet na verigi, da kdo ne zaide in se kje razbije.

Pla?a pa za vse, ker midva z ?eno in starej?a dva bi radi plavali, druga dva bi se rada igrala v plitvini, najmlaj?a bi pa rada spala v senci.

Torej Polari?

Kak?en je pa ta v Balah? Dostop do morja zgleda v redu (vsaj po tvojih slikah), pla?a prodnata, pa ostalo? Cena? Gu?va v avgustu (ferragosto)?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano

Ja, ?e je res le 10-colsko, potem je Audijevo rezervno kolo, poleg otro?kega kole??ka torej 9-colsko, po tej tvoji logiki.  :rolleyes:

Glej, pa res...

Potem pa za 6 oseb 6 biciklov, a gre to sploh na prikolico?

Odvisno od prikolice. Na mojo zagotovo gre. Preverjeno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja, ?e ti ni treba poleg ?e ?est oseb peljati, potem sploh ni problema...

Vseeno mislim, da bo? po?asi moral za?eti razmi?ljati o kak?ni kljuki...

Mimo grede, a si prepri?an, da je 16 col? Meni bolj deluje na 10 colsko...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

In pazi, preden za?ene? motor, ker je brez olja.

Saj ve?, kako se pri Alfi preveri olje? Ima enak sistem kot Land Rover:

pogleda? na tla pod motorjem. ?e ga tam ni, da notri tudi ni. In na sliki ni videti lu?ice od olja pod motorjem, torej ga najbr? tudi notri ni.

Ali pa si avto prestavil samo za slikanje...

:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotografiranje
Napisano

(v resnici pa, sem mel telefon v zepu in sem padu s tisto stran direkt na ogrodje kovinske postelje, ampak meni ni blo nic! :) )

Vidi?, v?asih je pa dobro imeti pametni telefon. Star pregovor pravi, da pametnej?i popusti... :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.