Eh, Zmaj, zna? pa napisat... Jaz sem najprej razumel, da si nekemu kolegu tale kav? iz BiH pripeljal... In sem se tudi jaz vpra?al glede varnosti in glede prehodov meje...
?e pomislim, kako lepo je bilo na morju pred 30imi leti... Brisa?a, kanglica, krema za son?enje in to je to.
Zdaj pa dru?ina z dvema otrokoma potrebuje za eno kariolo opreme, da gre na pla?o... Po?asi mi postaja jasno, zakaj so avtomobili ?edalje bolj pogosto premajhni, pa ?eprav so skoraj celi kombiji (v primerjavi z npr. Zastavo 900 AK izpred 30 let)...
FKK nas ne zanima... No, ?e so tam kak?ne lu?tne in mlade, bi ?e bilo za o?i spo?it, ampak jaz bom tam z ?eno in otroci...
Zanima nas tak, da ima nekaj igral pa da je pla?a lepo dostopna (ne ?ez glavno cesto) in brez ?eri, da mi ni treba otrok imet na verigi, da kdo ne zaide in se kje razbije.
Pla?a pa za vse, ker midva z ?eno in starej?a dva bi radi plavali, druga dva bi se rada igrala v plitvini, najmlaj?a bi pa rada spala v senci.
Torej Polari?
Kak?en je pa ta v Balah? Dostop do morja zgleda v redu (vsaj po tvojih slikah), pla?a prodnata, pa ostalo? Cena? Gu?va v avgustu (ferragosto)?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Eh, Zmaj, zna? pa napisat... Jaz sem najprej razumel, da si nekemu kolegu tale kav? iz BiH pripeljal... In sem se tudi jaz vpra?al glede varnosti in glede prehodov meje...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani