Skoči na vsebino
Video
Napisano

Pr tem so ta drugi par pnevmatik tolk uni?l, da so moral nazaj grede ?e tadrugo stran zamenjat.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano

Pol ga ma tud Mazda 5, cx7, exeo, swift, mazda 6 i kombi, mazda 6 2 kombi...

Truga se ne daje gor samo zarad pomankanja placa. Pri meni je obvezno na primer ob kampiranju ne glede na prtljaznik, tud ce bo usran pa mokro fu....gor in peljes, isto smucanje

Ne bi vedu, ker nimam karavana pa kljub trem mulkam sem vseeno vedno vse notri spravil vklju?no z vozi?kom, zlo?ljivo postelco in jogijem zanjo. O?itno je v meni mal Davida Copperfielda, da vse uspem do police notri zlo?it 

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Video
Napisano

Ni problema... pogleda? nekaj unih ruskih dashcam videov pa najde? vsemogo?e naklju?ne drifterje vklju?no s polpriklopniki in priklopniki.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano

na stevcu ma ziher 280....se prav da gre 260...:)

Gre, ?e ga direkt v prepad fukne?... ampak jedva.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano

Pa si ti ziher, da sploh gre 80 z vso tole nave?eno plastiko in brezveznim spojlerji. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Google Street view
Napisano

Beda pa ta Google Street view! Niti prostora, kjer se dogaja Mazda piknik Lokovec ni gor! Kaj ?ele moje ulice... Beda!

hja so sli?al, da si precej spreten in nevaren z lopato pa so se raje malo izognili..

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.