Ko bo spet nekaj najhitrej?ega s sprednjim pogonom ?ez ovinke dizajn ne bo pomemben. Je pa res dizajn kot od zadnjega modela in facelifta, ko je bil najprej enim bruh, drugim pa lep, ampak ve?ina smo se ga navadili.
Navora ni najve? v razredu je pa iz nule pa ker bo avtomatik bo to samo vleklo. Po eni strani dolgcajt ampak uporabno. Po drugi strani, dam odmi?ne pa ?e kak cuker pa imam isto hitrega Clia. Hmmmm... Pa kdor se je peljal ?e pribli?no ve, da se moj ?e zdaj ?isto lu?tno pelje ?ez ovinke.
Mogo?e je pa K20 motor bistveno cenej?i na japonskem kot od M3? To je tam pribli?no tako kot bi tu nekdo namesto wankla noter fliknil BMWjev 330i motor (?e bi fizi?no pasal), dovolj jih je, spotoma najde? kakega sesutega, manj pije, bolj zanesljiv...
Pa res ma lepe zobke in nasmeh! Za kaj ve? je treba pa v Google vtipkati Love Gisele in izklopiti varni na?in. Ali ?e bolje, Violet Gisele in klik na sre?o.
Od ?etrtka naprej smo pa nabirali kilometre pa neumnosti. V ?etrek sem ?el do Savudrije
V petek smo bili ?e tam, v soboto smo prespali (spontano podalj?ali dopust) kar na xy pomolu v Crvenem vrhu ker je bil res lep razgled na na?o obalo. Ni najbolj udobno (ok, zadnji zic od Clia je lahko tudi pov?ter, spalke pa dekce spodaj so lahko jogi) ampak je vredno gledanja utrinkov cel ve?er in ob?utka, ko te ob 6ih zbudi son?ni vzhod nad Slovenijo.
No potem smo ?li preko Istre (lep izlet mimo Motovuna, Buzeta in na koncu ?ez tunel U?ka) ?e v Mo??eni?ko Drago kjer je idealno za skakanje v morje. No iz 13ih metrov ?e si le dovolj nor (dva prijatelja).
?e ne pa iz 3-5 metrov (po ?elji), pa tudi samo morje je res lepo. Kdor bo reees pozorno pogledal se je prijatelj ravno vrgel v vodo in naredil salto nazaj.
Potem sem ?el domov in ?e danes z drugimi prijatelji najprej do Pore?a se vr?t v morje v Plavi laguni, kasneje ?e v Simonovem zalivu, pa na koncu smo ujeli ?e son?ni zahod v Kopru.
V glavnem sem ugotovil, da sem v bistvu od 16. junija ko sem menjal na avtu en nosilec (vse v excelu) sem do danes naredil preko 5500 km. Kar vredu za slaba dva meseca in bencinarja 2.0.
Vem kaj bote eni rekli da se na takem avtu to pa? ne spla?a ampak slu?i mi ?e 19 let kupil sem jo novo pred 19 leti v salonu takrat je bila zelo draga in sem prvi lastnik.
Uf tole pa je redkost, spo?tovanja vredno. Na ?e 19 let!
Ko si bo? ogledal celotno serijo animejev ti bo film sicer ?e vedno zanimiv ampak ?a? ima skraj?ano zgodbo. Ni 15% tega kar vidi?, in se celo nau?i? v animeju.
Ne verjamem, da si si ogledal cel Initial D. Ker gre za stage 1 (26 delov), stage 2 (13 delov), stage 3, stage 4 (24 delov) pa ?e vmes se kaj najde (battle stage, movie stage, extra stage). In ja, spla?a se gledati od za?etka, ker se zgodba res razvija.
Lumpi, ta film si mor? nujno ogledat ?eprav tut v risani izvedbi ni slaba zadeva
Original je v bistvu strip kot Initial D. Nato so nastali zelo zelo kvalitetni animeji in ?ele nato film. Ki ni japonski ampak iz Hong Kong-a. Je bil pa nad animeji navdu?en celo zaprise?en ljubitelj nem?kih strojev, predvsem zaradi zelo dodelanih likov in samih detajlov iz katerih vidi?, da to ni skupaj spacal nek Hollywoodar z ?eljo po milijonih ampak nekdo, ki se na te stvari spozna.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?eprav za na AC bi jaz kadarkoli vzel raje ?vaba s kakim oversized motorjem kot navit turbo avto. No ?e se ?e gremo to, tut v USA nimajo slabih avtov. No tule je ?e kaj drugega kot ameri?ki policijski avti.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani