Tako pa smo speljali eno mini sre?anje na ?tajerskem,ki je bilo enkratno in mmmmm meni zelo v?e?!!!
?al pa se nekateri niso moigli udele?it s takimi in onakimi razlogi (seveda upravi?eno)
Za?elo se je z samim ?astnim prihodom na ?tajerko!!!(0 slik)
Takoj se jaz zaletim v ro?ice seveda kjer spi osa!!!
Ko je bila ura ?e ?as sem odropotal na zbirno mesto ,kjer je takoj bil matej mx3 (nesre?ni) sre?ne? katerega je Martina zgrabila v svoje kremplje in ga priklenila nase
Komaj komaj se je uspel re?it
Takoj zatem pa privihra mimo ena lepa ritka in matej mx3 je moral kar malo bolje pogledati !!!
SLEDI PREMOR IN ?AKANJE TEME!!!
in za?elo se je z dvema!!
....in hitro se pridru?i ?e ne?nej?i spol
..... in po kon?ani slu?bi ?e brata TICH
...iz tega so nas poimenovali in nastali smo fantastic 4
Kasneje smoga malo pili in k nam se je pridru?il BOBI (0 slik)......nekaj po 1h zjutraj smo se razkropili!!!
Sledilo nadaljevanje in ob enem konec lepega!!
Ob 11h sva z Bobijem od?la na kavo v bar kjer dela na?a Frikica!!
No sevda tudi v baru ni slabo ?e te postre?e takale lepotica!!!
Z lepim predpasnikom
No pa je ?el dan mimo ko smo se samo ?e poslovili in ?li vsak zase!!!
Kaj naj re?em res sm se imel fino med ?tajerskimi pubeci in deklino tako da upam da se to ponovi!!!
p.s. zgodba je resni?na!!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Joj za kak?nega me mate,jaz pa ja nebi kako drga? mislil ...........tist k me pozna itak ve da tak drobi?ek ni sposoben kaj takega
Upam da me ne bo tepla
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Povezava za deljenje
Deli na druge strani