prav mas...narava sicer ful lepa, sam vse drugo pa je cist adijo....
recimo ce primerjam turcijo, kjer sem bil letos pa hrvasko.....cist adijo, hrvaska je dalec...zelooo dalec
ali pa recimo Sardegna:ljudje nenormalno prijazni,nobenih problemov nikoli,narava,da ne govorimo in cene tudi primerljive z hrva?kimi.Ne vem,kaj naj bi ?el iskat na hrva?ko?
se pravi, da je to vzadnjih pol leta, tretja mazda da se pelje sem
sem se pa odlocil prespat v makarski (morje je prevec lepo) se pa takoj spomnes zakaj hrvaska sux za karkol vec kot en dan....nikakve usluge, prav porazno
V notranjosti pa ?estka precej zaostaja za insignio... No, ?e bo nova kot Shinari, je pa to ?e druga zgodba. Za to se bom pa res z veseljem malo zapufal, pa verjetno ?e kdo (ane Boss?).
V ?em pa?Da ne z barvnim displejem,ki je samo za video igrice.Za v avto to sigurno ni.
Kolega,ki ima prej?njo bmw 5-ko,se ?e vedno ?udi,kak?no lepo notranjost ima moja 6-ka.
bom tudi jaz snemal vsak dan isti k....!! Koper-Izola ob morju vsem poznana cesta, omejitev od ?usterne( mulet tabla) naprej je 90 ne 35 na uro!! vsak dan isto! en pametnjakovi? se spravi 40 vozit da si na?e prelepo morje ogleduje!! in za njim kolona, ni ?udno da stalno na radiu te?ijo da je promet zgo??en. potem ga prehiti? 80 na uro in ti blenda pa trobi! in vsi isto!
se opravi?ujem tonu ampak postanem ?iv?en samo ko pomislim da morem ?tartat pol ure prej v slu?bo zaradi idiotizma... a,ja tudi belveder strunjan in do valete je 90. sej nimajo ljudje ?leperjev da morejo po klancu bremzat dol... ampak ne s5 kolona brezveze!
lp
enej
Res je.Samo se mi zdi,da folk nima pojma,koliko je tam omejitev.
Pa se cijazijo kot kak Lojz in delajo kolono in spravljajo nas po?tene voznike,ki bi tam vozili po predpisih v nevarnost.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ali pa recimo Sardegna:ljudje nenormalno prijazni,nobenih problemov nikoli,narava,da ne govorimo in cene tudi primerljive z hrva?kimi.Ne vem,kaj naj bi ?el iskat na hrva?ko?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani