--neki me internet zafrkava..sam da odprem stran traja 5 let
Ma mislim da mam 2.3 napumpane.....meni je ta dealer kjer sem kupu te feltne...le te najdu iz kataloga to?no za mazdo 3.....sicer sem ga upra?al ?e ne bo mogo?e malo pre?iroka pa je reku da ne!! Tako da pol se nisem niti obremenjeval s tem...najbr? obvlada svojo stroko.....
Ma zakaj pa se gume bolj obrabijo v tem primeru???
LP daVid
P.S. No bom po?akal 5 let da preberem tvoj post....
Ej wild...morem priznat da prekleto dobro zgledajo te 15ke na mazdici......pohvalno!!! Edino pogre?am ?e kak?no tvojo sliko ob avtu....tako da bi bil paketek popoln!!
JAh variral sem med tem da bi ?rne nabavu....sam pol sem se odlo?u za take...niti kroma nisem tel....in mislim da sem kar ok zadel...meni zgleda zdej fenomenalno...in morem priznat da mi je avto kon?no v celoti u?e? za znoret.....
Sicer ga pa ne mislim n? ni?at.....predvsem zaradi na?ih cest....luknje, bunke...itd....
Wild.....18ke so to....in mi postaja? iz dneva v dan bolj u?e?......
Jest sem danes 17ke naro?il...tako da ti pridem konkurenco delat....sam glede na definitivno mo?ko prevlado na tem forumu sem prepri?an da si ?e zmagovalka.....
Danes morem priznat da se mi je dosti dogajalo na cesti....najprej sem naletel na konvoj tankov in seveda posledi?no zaradi njih zamudil sestanek!
Prej sem pa po naklju?ju naletel na ?tiri mazde3....5 nas je blo u koloni.....NORO....sam dokler sem aparat ven potegnu je samo ?e ena ostala pred mano......hihih
Ja res, jaz tud nisem mogu verjet kje je bil parkiran...
No to je pa del drugega Ferrarija (takrat, 10 let nazaj je tako ogledalo stalo nekaj cez 500mark), sicer je to masovna produkcija: Ferrari 348TB...druzinski prijatelj ma tega (se vedno), meni pa takrat dal kot spomin pokvarjeno ogledalo
Sicer malo kinkky darilo...ampak ok....ferrari je pa le ferrari.....će ho?e? ti zrihtam ?e pokrov?ek od rezervarja.....hihihii
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma zakaj pa se gume bolj obrabijo v tem primeru???
LP daVid
P.S. No bom po?akal 5 let da preberem tvoj post....
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani