S temi gumami brez te?av. Pssst, na javnih cestah na dolo?enih serpentinah tudi ve?. Seveda un sunek, ko ga namota?, nakrivi? in te zategne, potem se pa poravna in zmanj?a na 1G ali manj. ?e bo kdaj ?ansa, ti lahko demonstriram.
Pazite moj G-meter pod ?peglom, kako ga nakrivi pa ukajla! Sicer je pa tole nekaj nenatan?nega od zadnjega kroga:
Pa edini krog, kjer sem pravzaprav ?topal s pomo?jo GPSa. Ugotovil sem, da na mobitelu je smotano, izgubi signal, preskakuje mimo piste, hitrost potem ni vedno prava, ko niti ne meri itd. Vsaj ?as je kolikor toliko to?en.
Ve? pa, ?e se mi bo dalo uploadati ?e lastne fotke in spisati kratko reporta?o, ?e bi kdo ?e kdaj ?el.
2,5 ure zelo po?asnega dela? Odbija?, hauba in lu?i so pri temu avtu dol v 20ih minutah ?e ga ima? na dvigalu pa kako minutko ve?, ?e le?i? pod njim. So pri Renaultu mislili na hitre menjave delov med posameznimi rally etapami.
Iz ljubega dolg?asa in preventive sem podrl prednji konec avta, preveril ?e je vse kot mora biti, opral, spihal hladilnik. Pa ?e haubo sem opral na notranji strani, je kar ?koda dati nazaj uno za??ito ko se tako lepo sveti. Tekom tedna pa ?e sesalni kolektor in loputo spucat. Potem bom pa videl kaj bom ?e ustvarjal, ?e dolgo naprimer nisem podiral ?eljusti.
Jutri ob 13:01 bo predstavljena tale zverina. Gre za popolnoma vozen model avta, za katerega sem prepri?an, da bo tudi v civilni razli?ici nekaj najhitrej?ega za svoj denar. Vsaj sode? po ostalih avtih tega (pod)proizvajalca. ?e en namig, predstavljena bo v Monacu.
Kva je to za en avto? Nima? kaj, se zgodi, sploh v takem ?portu. Ga pripi?i? v ovink, vid? da ne bo znesl, ga nakrivi? kukr lohk, da vsaj zmanj?a? morebitno ?kodo pa se ukajla? nekam.
In spet pridejo/mo v po?tev kmetje. A ima kak kmet v okolici kiblo za nakladati gnoj? ?e je kolikor toliko civiliziran ima oprano roko tako, da to ni problem. Pomoje bi z uno roko lahko dvignil motor, pa ?e prestavil?
Gre za zelo sofisticiran prostor, mizarsko delavnico, traktorsko gara?o, li?arijo, izdelovalnico mo?ta, mehankarsko delavnico za avtomobile in traktorje in ?e kaj bi se na?lo tko, da samo pssst!
Sicer pa moje mnenje je da je to bolj kot kaj drugega fov?ija da majo eni postaylane avte (v ?tali parkerane) ostali smrtniki se pa vozte v navadnih ?katlah.
Ni fov?ija ?e nekomu ni v?e? postylan avto in/ali se raje furajo v serijskih "?katlah". Sploh, ?e so te ?katle dosti bolj udobne, varne itd... Pa brez zamere.
Zdaj pa, ?e lahko predlagam bi lahko kak moderator kar zbrisal tole prcanje ker tema je namenjena limanju slik Mazd, ki so v?e? uporabniku, ki jih nalima, vsaj tak je bil moj namen, ko sem odprl temo.
haha ja seveda. zato slikajo avte na eksoti?nih lokacijah ob morju, pla?ah, ekstravagantih vilah, modernih arhitekturah, stezah, itd. namesto na prvi kmetiji po avtocestnem obro?u
Roko na srce, da bi tole Mazdo slikali v Monacu bi izpadel tazadni socialc, ko je sredi podrtije izpade kralj med klo?arji.
Pri nas imamo premajhna vrata oziroma ne bi mogu zapeljati lepo v ?talo, pa? starej?a, ni una sodobna, da zapelje? traktor notri.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani