Samo so pa res ?e originalne M6 nizke spodaj.Ko grem na trajekt poleti za Sardegnio,vedno vozim skrajno po?asi in ?e je mo?no ?e malo postrani.M6 je namre? dolga oni pa imajo ostre pregibe na vztopni rampi.
Je pa zanimivo gledat,ko gredo dol avti.?e je kak ni?an,takoj ve?,ker malo z nosom porije po asvaltu.
@Boss,kaj tisto na slikah je tvoja mazda-danes?Pa kaj ?ivimo v isti dr?avi,ker pri nas je trenutno 13°C in malo sonca je celo.Sem se pravkar vrnil z fuzbala in je kar spomladansko zdej popoldne.
Verjem da si je res ?e zaslu?ila tako razvajanje - ker je nisem mel ?asa popedenat odkar sem jo kupil. Niti ?arnic zadaj ki svetijo na tablico nisem mel ?asa menjat - zato je bilo to danes popoldne posve?eno temu. Aja pa spredej sem ji privo??u modre led diode na pozicijah - pa ful pa?e na srebrno barvo.
Eva je pa moja lep?a polovica pa sem dal tud na Mazdico napis, ker sem ga mel prej ?e na Audiju...
A bo? menjal tudi ?arnice ?migavcev spredaj(crom varianta),da ne bo tolko oran?na tolkla ven.Jaz sem jih in je res 100% lep?e.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lepo opravljeno.Jaz jih imam tudi spredaj in je ful lep?e.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani