Skoči na vsebino
Mazda 6 MPH - Black Mica 16W
Napisano

Samo so pa res ?e originalne M6 nizke spodaj.Ko grem na trajekt poleti za Sardegnio,vedno vozim skrajno po?asi in ?e je mo?no ?e malo postrani.M6 je namre? dolga oni pa imajo ostre pregibe na vztopni rampi.

Je pa zanimivo gledat,ko gredo dol avti.?e je kak ni?an,takoj ve?,ker malo z nosom porije po asvaltu. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kon?no na?el mazdo
Napisano

Hehe se mal se bom naucil se to...

do zdaj sem porajtu ka=da, lejko=lahko, gucati=gobcali?,

He,he,ne ven ?e si glih vse "zadel".Verjetno ti bodo dali popravnega za to. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kon?no na?el mazdo
Napisano

off topic:

lejko bi mij fkraj potisnjeni ?tajerci pa prekmurci svojo sekcijo odprli, pa bi tan gu?ali, tak ka bi se fse kadijlo :P:)

bog daj de?a, kan ja le?a, pa ka bi le ?a, kan lehko spa :)

...in pol bi rabili mi ostali ?e kakega orenk prevajalca. :P

@umetnik-bravo za nakup.Lepe barve je in naj te "uboga". ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

emm.... M6 donuts....
Napisano

A mi zna kdo povedat kaj je tolk zanimivo pri kurjenju gum in risanju "krofov", da so nekateri tolk vshi?eni (sploh v tem videu)? :ne vem:

Pa ?e ful onesna?ujejo okolje z tem po?etjem,ne? :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

moj avion
Napisano

Ice, ?koda da nisi ?e unih pragov oz. mini podalj?kov ?trihnu, no razen ?e ti ni v?e?, seveda?! :D

Ravno to sem tudi sam pomislil glede minigonc.Druga?e pa-zelo lepo in pohvalno. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske fotke!
Napisano

Kaj ?em pa jaz dat gor? :ne vem: Morski pejsa?. :P

@Boss,kaj tisto na slikah je tvoja mazda-danes?Pa kaj ?ivimo v isti dr?avi,ker pri nas je trenutno 13°C in malo sonca je celo.Sem se pravkar vrnil z fuzbala in je kar spomladansko zdej popoldne. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Photo session
Napisano

Verjem da si je res ?e zaslu?ila tako razvajanje - ker je nisem mel ?asa popedenat odkar sem jo kupil. Niti ?arnic zadaj ki svetijo na tablico nisem mel ?asa menjat - zato je bilo to danes popoldne posve?eno temu. Aja pa spredej sem ji privo??u modre led diode na pozicijah - pa ful pa?e na srebrno barvo.

Eva je pa moja lep?a polovica :P pa sem dal tud na Mazdico napis, ker sem ga mel prej ?e na Audiju...

A bo? menjal tudi ?arnice ?migavcev spredaj(crom varianta),da ne bo tolko oran?na tolkla ven.Jaz sem jih in je res 100% lep?e. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Photo session
Napisano

dobr zgleda :bravo:

a loh tud jest svojga na tako razvajanje prpelem?

kdo ali kaj je pa EVA?

Po mojem je to njegova draga. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Photo session
Napisano

Po mojem njega se bolj moti (ko gres po ovinkih pa mas en tak zoprn "metronom" ki ti meri "takte" :D ) sam ga je dobu od punce 100%

Sam zglancal si ga res...sajna se u iber (a sem iz LJ al kva :P )

?e ti meri takt je v redu.?e posebej na stari cesti za LJ je kar en takt tipo- speedmetal. :punk::aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.