Skoči na vsebino
Lepe Mazde
Napisano

Ja, sploh je prakti?no v de?ju, ?e posebej, ?e je "neurejeno" dvori??e (makadam, trava, sneg,...). Najprej stopi? na vrata, potem jih zapre? in se nanje nasloni?... Res, hudo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

V?asih pogledam sem z namenom, da si malo o?i spo?ijem, potem me pa kar s... na?ene, ko vidim, kaj po?nejo iz tako lepe plo?evine... Pa daj no. Pa poglej ta avto, no. A se s tem sploh lahko kam pelje?? Po mestu ne, ker je prenizek za le?e?e policaje in podobno. Po otokih v Dalmaciji tudi ne, ker si ne predstavljam, kako bi to spravil na trajekt... Pozimi tudi nikamor ne more? s tem, ker ne verjamem, da obstaja heroj, ki bi na te gume namestil verige. In ?emu potem ima? avto? Da stoji pred hi?o in ga sosedje gledajo? Beda od avta...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

?e ni blond, potem... potem... Potem ali mu nogavice smrdijo ali pa mu je sonce mo?gane spra?ilo. Ker pri zdravi pameti tega ne more? narediti...

post-5658-0-22101600-1436280124_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotografiranje
Napisano

O, ja, je. ?e ima avto za teboj pri?gani dve utripajo?i modri lu?ki, pa te no?e prehiteti. To je ?e slab?a kombinacija kot Ljubljan?an+Italijan...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hribolazci
Napisano

da vi?je bi ?el pa le ?e g. Slivka s svojim cestnim traktorjem. :aaaaa:

Mah, ve? kaj, bolje, da nisi klical. Da se pa pripelje? na vrh, pa tudi ni nobeno pravo veselje... :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hribolazci
Napisano

Nekaj fotk od v?eraj?njega vzpona, ki sem ga glede na odli?no dru?bo poimenoval MATA?UR (Matajur 1642m).  :danzoman:

Pa brez prijave lokalnim oblastem? :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Video
Napisano

Sam bi ga bilo pa dobro gledat, kako bi driftal s prikolico zadaj. ?eprav bi za to potreboval precej ?iroke ovinke, glede na to, da je polpriklopnik za takle vla?ilec dolg 12 metrov...

Pa zanimivo bi ga bilo videti na cesti. Ko bi te v Rebrnice ?leper prehiteval...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Video
Napisano

Sramota. Lada re?uje Mazdo iz snega!

Saj se je meni tudi to zgodilo sramezljiv , samo jaz tega nisem posnel in dal na internet... :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.