?e na moji BTjki je dale? preve? plastike, tale je pa sploh plasti?en in silikonski... Sicer je pa ?e osnova totalno zgre?ena. Kri?anec med terencem in ?portnikom.
Ja, sploh je prakti?no v de?ju, ?e posebej, ?e je "neurejeno" dvori??e (makadam, trava, sneg,...). Najprej stopi? na vrata, potem jih zapre? in se nanje nasloni?... Res, hudo!
V?asih pogledam sem z namenom, da si malo o?i spo?ijem, potem me pa kar s... na?ene, ko vidim, kaj po?nejo iz tako lepe plo?evine... Pa daj no. Pa poglej ta avto, no. A se s tem sploh lahko kam pelje?? Po mestu ne, ker je prenizek za le?e?e policaje in podobno. Po otokih v Dalmaciji tudi ne, ker si ne predstavljam, kako bi to spravil na trajekt... Pozimi tudi nikamor ne more? s tem, ker ne verjamem, da obstaja heroj, ki bi na te gume namestil verige. In ?emu potem ima? avto? Da stoji pred hi?o in ga sosedje gledajo? Beda od avta...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ki pa ?e vedno radi pogledamo za kak?no brhko mladenko...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani