Ja saj, na to se je nana?alo moje vpra?anje...kje pa so Mazde na podro?ju performans? Do takrat bo ?e preteklo nekaj bencina... Dejstvo je, da se lahko ?e tako nor?ujemo iz Alf...tukaj so pokazali, da znajo.
Ne smemo sicer pozabit izjemnih dirkaskih dosezkov Alfe Romea
Saj bomo morali ?e kdaj it, ker tokrat smo izpustili postojanko Dom na Matajure, ki sicer stoji na ITA strani, ampak je pa na?ega porekla in nam je nek doma?in kot zanimivost navedel, da za tisto kar ti v tisti ko?i postre?ejo, ne smejo ra?unati in lahko da? le prostovoljni prispevek. To mi je bilo zelo nenavadno, verjetno zato, ker so na oni strani meje?
Slivka, ?e bi vedu, da si interesent, bi te vsekakor povabil zraven. Ne bo? verjel, med to hojo sem ve?krat omenil tvojo BT-jko, v smislu da smo s Cliom po takem snegu rili naprej, da vi?je bi ?el pa le ?e g. Slivka s svojim cestnim traktorjem.
Kalvarijo pa potem najbolj?e obiskat ?e preden nastopi taprava toplota - gorkota - vro?ina?
Nekaj fotk od v?eraj?njega vzpona, ki sem ga glede na odli?no dru?bo poimenoval MATA?UR (Matajur 1642m).
Razgledi pa neverjetni; od morja (Grado/Grade?), Dolomiti, potem Kaninova skupina, pa seveda Rombon, Mangrt, Jalo, Bav?ki Grintovc, v bli?ini je kraljeval dominantni Krn, videle so se tudi Sp. Bohinjske gore in pa ?e kaj sem pozabil na?teti verjetno.
Nas je pa Clio zelo ekonomi?no in precej visoko pripelju, tako da smo imeli potem le ?e cca. 2 urci do vrha (po snegu je malo druga?e hodit kot po suhem, se razume) in pa dol smo bili pa kar malo hitrej?i in nam je vzelo le 55 minut, pa? 3-je fo3 na pohodu in gre gor rahlo po?asneje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Temu se re?e imeti KSA na svoji dlani
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani