Ej kaj tisti prvi avto je mazda 3????? Ufffff hudooooooo
?koda besed.,.....://
LP daVid
...... hjoj David da pa svojga avta ne poznas po obliki
hihihih.....ej pa res me je prevarla tista ritka.......se mi je dejansko malo prekratka zdela za ?estko....navsezadnje pa s tuningom itak sva?ta zganjajo.....
In kaj sta ?e naslednji dve to?ki ?e smem vpra?at?? Firbec me mantra!?
1. spustit avto ... bo - enkrat!
2. zatemnit stekla ... bolj te?ko - ?efica rekla NE!
Pa ne zatemnit pa resno mora? ?ipe. Probaj malo pregovorit tvojo "?efico" da bo rekla ja, malo jo navdu?i pa ji re?i da ?e bodo temna stekla ne bo pobledela notranjost vozila tako hitro, v avtu ne bo poleti tako vro?e, sonce jo ne bo opeklo ko boste ?li na dal?a potovanja, v avto ne bo radovednih pogledov, tvoj sin se bo lahko pa?il in kazal jezik ostalim, samo njega ne bodo videli.......
Zatemnit pa mora? tudi zato ker ima? svetel avto in bi bila kombinacija zelo dobra, pa ?e moj predlog zadnje lu?i bi moral imet temne!
Ej kje pa se da to potemnit.....jest bi rad spremenil na moji trojki...pa bi prozorne dal.....kak?en nasvet??
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Al je to kupil kak?en mogotec al pa je to cuzi muzi ukradeno?! Kakorkoli...zelo lepa zadeva.....
LP daVid
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani