Skoči na vsebino
Ferrari
Napisano

Al je to kupil kak?en mogotec al pa je to cuzi muzi ukradeno?! Kakorkoli...zelo lepa zadeva.....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tuning world Bodensee
Napisano

Ej kaj tisti prvi avto je mazda 3?????  Ufffff hudooooooo

?koda besed.,.....://

LP daVid

...... hjoj David da pa svojga avta ne poznas po obliki :lol::P
hihihih.....ej pa res me je prevarla tista ritka.......se mi je dejansko malo prekratka zdela za ?estko....navsezadnje pa s tuningom itak sva?ta zganjajo.....

Tako da my mistake :(:(

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Antena-vuk
Napisano

Ej ma ne spovnem se....morem malo forum pre?esat....oziroma nov topic nardit pa pra?at.....sam nebi smelo bit preve? drago.....

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Antena-vuk
Napisano

Ma pred kratkim je eden na tem forumu to naredu....ki ma tudi mazdo 3 sport pa mislim da ne pride tolko $$$$....

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Antena-vuk
Napisano

A ne ne......hehe jest sem za lu?i govoril.....zadnje lu?i pri mazdi 3! Ki so rde?e zdej...pa bi sam prozorno plastiko dal.....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Antena-vuk
Napisano

Moram tudi jaz re?t da res bol?e zgleda!? ;)

In kaj sta ?e naslednji dve to?ki ?e smem vpra?at?? Firbec me mantra!? :P

1. spustit avto ... bo - enkrat! :D

2. zatemnit stekla ... bolj te?ko - ?efica rekla NE! :angry:

Pa ne :( zatemnit pa resno mora? ?ipe. Probaj malo pregovorit tvojo "?efico" da bo rekla ja, :D malo jo navdu?i pa ji re?i da ?e bodo temna stekla ne bo pobledela notranjost vozila tako hitro, :rolleyes: v avtu ne bo poleti tako vro?e, sonce jo ne bo opeklo ko boste ?li na dal?a potovanja, v avto ne bo radovednih pogledov, tvoj sin se bo lahko pa?il in kazal jezik ostalim, samo njega ne bodo videli....... :P:D:lol:;)

Zatemnit pa mora? tudi zato ker ima? svetel avto in bi bila kombinacija zelo dobra, pa ?e moj predlog zadnje lu?i bi moral imet temne! B)

Ej kje pa se da to potemnit.....jest bi rad spremenil na moji trojki...pa bi prozorne dal.....kak?en nasvet??

LP? daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj si budalo upa nardit
Napisano

Tomi ?e je dnar....pol ni panike se igrat s tem.,...jest bi bil takoj za....

Zdej se bom lotu predelave wranglerja....ko bo kon?ano poro?am....in upam da bo lih nekako tako zgledalo....:)))

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.