Ne bi vedu, ker nimam karavana pa kljub trem mulkam sem vseeno vedno vse notri spravil vklju?no z vozi?kom, zlo?ljivo postelco in jogijem zanjo. O?itno je v meni mal Davida Copperfielda, da vse uspem do police notri zlo?it
You dont get the point
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Lep dokaz, da ima karavanka majhen prtlja?nik, ker mora? dat gor trugo.
Pol ga ma tud Mazda 5, cx7, exeo, swift, mazda 6 i kombi, mazda 6 2 kombi...
Truga se ne daje gor samo zarad pomankanja placa. Pri meni je obvezno na primer ob kampiranju ne glede na prtljaznik, tud ce bo usran pa mokro fu....gor in peljes, isto smucanje
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tale 'moja' skupna skoda je ta oskubljena Family edition (brez tempomata, rocna klima...) 105km pa me je prepricala da bi v primeru nakupa sel gledat samo ta novo octavio...
En detajl da ne zasmeti foruma
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani