Lepo si jo zglancal. Moti me le tisti obesek na ogledalu...ali pa? stvar okusa.V?asih so "eni" imeli take obeske v stoenkah in yugotih. Pa brez zamere.
Pa antenco prvo zamenjaj z kraj?o,ker te original so kot na avtkih na daljinsko...
Ce bi dal isti ET (55) in sirino 7.5, to pomeni, da bo feltna ven gledala na vsako stran po 1.27cm (se pravi .5 incha). Kolotek ostane isti.
Ce bi pa dal ET 50 (kot ga majo original jeklena platisca) in sirino 7 potem bo feltna ven gledala za 0.5cm na vsaki strani s tem, da bo tudi kolotek za toliko sirsi.
Za 16" pri Mazdi 6 je 7.5 sirina in ET45 na gumi 205/55 16 in cim lazjo feltno najboljsa izbira za izboljsavo lege.
Ja je tudi vo?nja malo bolj mehka ,ampak gume so istih dimenzij kot letne (205/55/16) in pridejo bolj ven ker je ET 45(original alu mislim da je ET 55 :ne vem: )
Ja to itak - sem imel ?e enega ugledanega (moj letnik 1969) za rahlo obnovit samo sem se premislil, ker ameri?ke zadeve obnavljat v evropi ni poceni zadeva
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lepo si jo zglancal. Moti me le tisti obesek na ogledalu...ali pa? stvar okusa.V?asih so "eni" imeli take obeske v stoenkah in yugotih. Pa brez zamere.
Pa antenco prvo zamenjaj z kraj?o,ker te original so kot na avtkih na daljinsko...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani