Skoči na vsebino
Hudi avti in fotke nasploh
Napisano

Tole je pa Nissan Titan V8, ki sem ga Slivki svetoval! :P:bravo:

Pa ?lovek nima doma v tistih govcih ?e vrtine za benz.

Bi blo pa zanimivo narest primerjavo BT-50 in Titan nekje na nekem terenu izven cest.

Ja, vrtine res nimam, primerjava pa bi znala biti zanimiva. Menim, da bi se Mazda izkazala bolje od Titanika. Je nekaj manj?a, torej je okretnej?a. In pa, gume lahko na podlago prenesejo dolo?eno mo? - odvisno od tornega koeficenta med pnevmatiko in podlago. In na spolzkem terenu je ta koeficient majhen, kar pomeni, da Titanikova skoraj trikrat ve?ja mo? ne bi pri?la do izraza. Bi mu pa vrednost precej bolj padla kot pa Mazdi, ko bi se peljali mimo lesk in kak?ne ?karpe. Sicer bi bila oba enako spraskana, a je Titanik ve?ji in je popravilo temu primerno dra?je.

In pri vseh teh RT in GS in podobnih oznakah in slikah dam ?e jaz par slik, da bo tudi kak?en spodoben avtomobil na ogled.

post-5658-1321724473_thumb.jpg

post-5658-1321724511_thumb.jpg

post-5658-1321724536_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Verjetno zadnji mini road trip z Mazdo 6
Napisano

Hja, kakor kdo. Za nas je bil tanajtabltabolj?i dopust, ko smo najeli kamper in ?li v Lisbono k moji sestri: 12 dni tja, tam 4 dni in nato nazaj. Ogledali smo si celo Azurno obalo, Andoro, ju?ni del ?panije, Gibraltar, po Lisboni pa ?e Santiago de Compostela, Madrid,........... Cel mesec smo bili na poti.

Pa tudi sicer smo bolj nomadske sorte. Danes tu, jutri tam. ?e nam je v?e?, ostanemo pa kak dan ve?.

Seveda dovolim, da se nekateri s tem ne strinjajo in da to ni za njih. :P Za nas pa je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.