Skoči na vsebino
Temnenje stekel
Napisano

Ubistvu je tko zdej ?e pogleda? iz vi?ine al pa res iz tazga kota se vid da je res zatemnjeno ce pa pogledas tko k gledam js hehe zgleda pa k da ?ip neb mela zatemnenih p? mnenja prav pridejo premi?ljujem pa ?e vedno da bi jih bol zatemnila hehe mogli bi videti avto in bi videli realno kako pride.

Lp Mala. 334f810866358344e69669db249b5aa1.jpg8eedf968968f035005ac5325b3e61652.jpg7883b650cccd9b24f1c0895bba50404b.jpg8b45c4e74c4afa195a6849c1fce9e5ca.jpg

Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

Kako si predstavljam- ?ipa se lepo pogreje s fenom in folijo odlima? .......o?isti s ?istilom da se odstrani lepilo ?e kaj ostane od stare folije in postopek se ponovi s temnej?o folijo. :)

Se pa strinjam da treba prej preverit kako zgleda in koliko zatemnit. Ponavadi kos folije ?ez ?ipo se postavi da se la?je odlo?i?. Tako da v tem primeru bi pa? fural tako kot je ?e je vsaj pribli?no ustreza ?eljam :)

Ubistvu je tko k ni sonca je ?ipa vrhunsko zatemnjena ko je sonca se pa pa? ni? ne vidi bom ostala kar pri tej izbiri kot sem ?e ve?ini ustreza in se jim zdi da je avto res vrhunsko s takimi ?ipami kot je bo ostala kar ta obljubim pa da vam mazdo tudi pripeljem na meeting 1x v priliki ?e me pa vidte me pa ustaute hehe

Jaz pa mislim da tale tvoja ?estka izgleda prav OK

Hvala za mnenje bom pa tudi o tem traku se razmislila hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

sem opazil da nisi dala spredaj tistega sen?nega traku-to je dobro met :) Druga?e pa se poskusi zmenit ?e ti lahko za min.ceno popravi in zatemni na max. Vedi pa , da z max je vo?nja pono?i kar malo mote?e sploh pri parkiranju (park senzorji priporo?ljivi) Drga? pa pri karavanu izpade malo druga?e in sam bom dal na max temnit v kombinaciji s ?rno folijo po strehi ;)

Do zdej vsi ki so videli avto pravijo da zgleda vrhunsko samo pretiravam res da je prvi auto prve zatemnene sipe ne spoznam se tok dobr na to ampak ne vem u dilemi sem hehe ko me kje srecate povejte mnenja hehe

Kaj je pa sen?ni trak spredaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

Meni je ze to prevec, kar imas sedaj. Ce bi lahko se sprednje zatemnila potem ne recem tako pa mal smesn izpade. Evo kako smesno je to izpadl na moji bivsi k so bile zadnje zatemnjene na max.

Zadnja slika izpade dosti boljsa zaradi sence in izgleda, kot da je sprednja sipa tudi malo zatemnjena.

attachicon.gif20150518195841.jpg

attachicon.gifpost-7623-0-10363700-1462563961.jpg

Men pa hudoo pride tole prec zamenam tko mi je pa zou usazga centa k sm dala za temnenje sip ne pride lepo k zgleda k da nism temnila nc mi je zou da nisem dala na max

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

Mala -?e si ti dala temnit zadnje ?ipe in si rekla na max dovoljeno potem je to temnenje za 95% ?e se ne motim- in se not ne vidi ni?. ?e sta bila tako dogovorjena potem je to za reklamacijo haha

kaj ti pi?e v papirjih ka?na temnitev za 5% ali na 5% prepusnosti svetlobe?

Sam sem imel na mazdi 5 zatemnjene zadnje na max pa nisi ni? videl notri :), prav tako na prej?ni mazdi 6 in tako bo tudi na zdaj?ni (poglej v gara?o pod moja vozila )

Js sm rekla da hocm met sipe zatemnene mal mejn k cist in sm sla tut slike gledat sm bla zadovolna sm rekla wauuu svetovn pride a k sm ga dobila sm misla da bom umrla tok je grd k so usi rekl nej ne dam sipe zatemnit na cist da ne pride lepo js sm poslusala in evo zdej loh bi se rekl dnar vrzen stran

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

Jest sem se pri prvi generaciji mal ustel saj, sem zadnja stekla max. zatemnil (95%) in potem res malo smesno izpade, ce nimas se sprednjih. Tist prehod je prevec ociten, spredaj nic zadi pa na max. Pri trenutni sestki so stekla ze fabrisko zatemnjena in ce nebi bila bi jih zatemnil na cca. 30%. Ce bi pa lahko se sprednje zatemnil, potem bi bila pa druga zgodba :)

Men osebno ni lep zato k sm hotla met mal bol zatemnen zgleda k da neb temnila stekla najraj bi ga u savo zapelala sam je bla? reku da ne smem 1x ko ga bos vidu u zivo bos loh dau mnenje kak se ti zdi hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

Hmh, od kar so prepovedal temnenje sprednjih stranskih stekel mi ni ve? v?e?, edino ?e zadnje stranske rahlo zatemni?.

V ?ivo so ?isto rahlo zatemnjene ker se vse vidi notri po resnici povedano mi ni v?e? hotela sem bolj zatemnjene

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Temnenje stekel
Napisano

?ivjo mazda?i pa sem tudi jaz kon?no uspela zatemniti stekla . Prilagam se nekaj slik.

En zoom-zoom pozdrav Malab103ca427511928191d17a11e060d422.jpgbf8628c86b3a9d9e804c9cff39b5f38e.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Delovna nedelja
Napisano

Nima nobene obloge :)

attachicon.gifpost-7623-0-10808000-1454686094.jpg

Sem pa kasneje zmontiral stiri take trakove in sveti res tako kot se zagre :)

Mene je tut motilo da pono? ni bilo nobenih lu?i in sem zadovolna da se je tole montiralo v avto ker sveti res ubijalsko sem dodala pa ?e eno malenkost v spredne lu?i ampak ?al nimam slikce

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Delovna nedelja
Napisano

Tudi zaradi takih prihrankov je bila limuzina cenej?a od HB in karavana.

Druga?e pa priznaj, da si tole opazil ?ele zdaj ko si montiral lu?ke - ?e je to res potem oblog itak ne rabi? saj so le del vidne estetike. -_-

Hehe res je ?ele zdaj sem jih opazila ampak po pravici povedano me sploh ne moti ampak me je samo zanimalo ?e bi obloga morala biti ali ne hvala za odgovor

Lp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Delovna nedelja
Napisano

Zivjo mazdasi & mazdasice

Koncno sem bila tudi jaz malo frej in sem si vceraj oprala mazdo in montirala led trak v prtljazni prostor saj originalna lucka ni bila za nikamor hehe.

Me pa se zanima ali mazda 6 limuzina nima nobene obloge na stropu prtljaznega prostora?

En zoom zoom pozdrav Mala.d684c7959079d3a992215ddc35feca15.jpg80ab164ad177fd8151f18bc96a9e5193.jpg69005419f3dfa87ed7e561980d7aea4b.jpg1d9988080cedad13f40adcd9b46008b5.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Styling
Napisano

Slivka organizira tradicionalni piknik septembra :)

Sem zasledila da je septembra tradicionalni piknik po vsej verjetnosti se vidimo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Styling
Napisano

?ivjo dru?ba

Po dolgem ?asu se malo javim da ne boste mislili da ste se me ze znebili hehe. Malo heca.

Po 4 mesecih uzivanja z mazdo sem zelo navdusena nad vozilom. Ni mi zal niti zadnih centov ker se je nakup res isplacal

Kot bi rekel curko "DELA KO URCA"

Spodaj malo svezih fotk ociscene mazdice.

Komaj cakam kaksno srecanje, meet-ing, druzenje... da se malo podruzimo poklepetamo kaksno dobro fotko naredimo skupaj...

En lep pozdrav vsem mazdasam in mazdasicam

Zoom zoom

Mala

5af6c3f0c88a150bf2db9b2dd4516059.jpgd9ab7628e1bf09ac77ec5751556d0de6.jpg15973e04d5364a0338b3adbc5f4af633.jpg2faacb6d9b75e5682fd1700b94874f5e.jpgfddbe7800b78ecd1e7b6187004cd1bac.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spoiler
Napisano

Ne jih samo na max. zatemnit. Jest sem svojo biuso 6ko zatemnil na max. pa mi je bilo kasneje malo zal. Problem je ker sprednjih nemores zatemniti in potem ni nekega prehoda. Zadnje sipe na max. Sprednje pa cisto nic in potem malo cudno izpade.

Zmenjeno

Poslano z mojega SM-N910C z uporabo Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spoiler
Napisano

Lepa sprememba, pozivi izgled limuzine :)

Hvalaa, treba se stekla zatemnit pol se bo pa ?e res poznala sprememba hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spoiler
Napisano

Hehe feltne pa iz prejsne modre sestice :P. Kje si pa dobila spoiler za stiri vratno ? Super izgleda :prstgor:

moj jih je obdrzu od svoje 6 in so mi prov lepe nimam kej rect. Spoiler je pa moj na odpadi na vranskem najdu edin tm so rekl da ga majo pa ga je letu iskat hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spoiler
Napisano

No kon?no sem dobila pobarvan spoiler. In ?e takoj zjutraj sem ga zmontirala.

Zdaj pa sledijo naslednji projekti

Temnenje stekel, konec poletja ni?anje ...

Za prvi avto sem zelo zadovoljna saj ni mam nobenih te?av za enkrat. Redni servisi in avto dela ko urca.

Lep son?en pozdrav

Zoom zoom

Mala

aa56b8448bed6129364453e44ce338da.jpg6cba1ca58bc5593b872c4ba04ab02cde.jpgafa501820e9daa8e4b6f40538930c4fb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spoiler
Napisano

Dobro jutro mazda?i :-) in mazda?ice :-)

Trenutno zbiram ponudbe za barvanje spoilerja za mojo mazdo 6.

Trenutno je najcenej?i AH Malgaj z 110?.

Zanima me kam vi dajete tak?ne ali druga?ne zadeve barvati in kako se kaj vrtijo cene.

Vsa mnenja dobrodo?la.

Imam pa tak?en spoiler ki je spodaj na sliki.

Ps: zakitati bi se morala samo ?tevilka na spoilerju (2?1cm) in prebarvati

Hvala in lp

Mala3392e444aa647331c23399f36639fefb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.