Skoči na vsebino
Vzmeti
Napisano

Recimo tako: ko "rukne", amortizer ostane v poziciji kot da nebi bil avto ni? zni?an.

Pa vidi se odznotraj ko je una guma preko kak je poknila in tam vmes nastane 2-3 cm razmaka. :ne vem:

To mora biti feder, ker z fedrom vi?amo-ni?amo avto ne z amortizerjem. :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8 tunning
Napisano

Em, pri nekaterih avtih je potrebno pri nizanju tud amortizerje menjat. Bi moral tudi jst zamenjat amortizerje, ce dam gor druge vzmeti?

Odvisno za koliko misli? spustiti avto??e kaj ve? kod 40 mm je ponavadi potrebno skraj?ati hod amortizerja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

:hohoho: sei si vidu kai ti je takrt naredu fiat tipo 1.8 16v na rudniku proti cliotu pa sploh nima? pogojev,sicer greva pa lohk probat sam da letne gume gor vr?m :danzoman:

Oh dragi moj un fiat ma isto konjov k jst pa 200 kil mn ;) Pa ?e to je italjan k leti ne pa francozi no ja vrjamem pa da not dobr di?i :ph34r:

Ti jih ma? pa ?e zmer 20 mn al clo ve??Sam da nou tud teb auspuh odpadu :hohoho::hohoho::hohoho::D

P.S. pa ne zdej spet popizdit k te sam zajebavam !!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

:punk: CLIO RULES :punk:

Spet neumnosti govori? :P:hohoho:

626 pa 231km/h???

a to prosti pad al kaj?

:hohoho::hohoho::hohoho:

No ja ?e je 2.5 je ?e mo?no a n.

Skratka...ka se mi je zgodil?

Kriza...Nism mogu prehitet Cliota na avtocesti. ?zmeden? HALLLO!!! CLIO!!!

Ja no kaj pa je to kaj takega ve? ma? cliote tudi ?ez 150 kon?kov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

1.8 16v DOHC
Napisano

1mm brez problema. Motor je zelo dober, sam imam zelo dobre izkusnje z njim. Doseci prek 100KM na liter prostornine ni problem pri V6 motorju. Dobi se vse. Odmicne gredi, izpusni in sesalni kolektorji, itd...

No na tvoj odg. sem ?akal en ki ne melje prazne slame!!! ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.