Skoči na vsebino
Menjava zvočnikov
Napisano (urejeno)

Ja sej zto je bil tisti smeško,..jaz sem imel za sprednji sistem(rainbow) 150W RMS po kanalu ojačevalec, pa še bi lahko močnejšega vzel

Rečmo kej tazga bi pa za silo šlo skozi, čeprav nevem kako je z adapterjem pol

WWW.ENAA.COM

Avtozvočniki German MAESTRO CS 5008 2 ohm (mid bass). Hitra dostava in nižje cene Kupi na Enaa.

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava zvočnikov
Napisano
WWW.ORANGEAUDIO.SI

Dvosistemski zvočniki Rainbow SL-C6.2 PRO (2 Ohm) so produkt vrhunske kvalitete priznanega podjetja Rainbow. Za kar najboljšo...

Easy 🤣

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava zvočnikov
Napisano (urejeno)

Edina opcija je da pelješ avto u koper in da ti komplet nov sistem montirajo🤑🤑

nevem kaj je že tista firma, kjer sem jaz avtoakustiko kupil ko sem imel prvi avto,..seveda sva sama s fotrom takrat vse poizolirala in montirala(tw+sub+kretnice+zvočnike+ojačevalce), na mazdi pa tega ne bi počel lol 😂

clo mam slike nekje če koga zanima

Popravljeno od Tilen5

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava zvočnikov
Napisano
pred 2 urama je Shrek napisal:

Saj pravim, da nisem nikoli vrat podiral in šraufal...zato pa sprašujem, če bi bil kdo pripravljen to zrihtat na mojem avtu... 

ej sry jst sm prebral "nikoli ne delaj kaj takega" 😂

pred 2 urama je dvorjan napisal:

Ma, če že vratno oblogo dol pobereš, je bolje, da po 10 letih nove (in boljše) zvočnike noter našraufaš ...

In kaj sploh paše notri namesto teh bose original,.. 16" z distančnikom ? kolk ohmski?

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava zvočnikov
Napisano

Tudi meni na letnik 14, odlimana membrana od okvirja zvočnika,..snameš vrata dol in zalimaš z lepilom. Maš na youtube prav posnetke o tem.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plasti dip
Napisano

Odvisno od dipa in kako naneseš...učasih se je za lepši nanos stavilo pločevinke v vročo vodo. Ne bi pa smelo biti hrapavo. 

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plasti dip
Napisano

Ker je prišel cameleon dip lepše do izraza na črni podlagi kot pa na original srebrnem platišču

Moje so bile take kot od 7:00min naprej

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plasti dip
Napisano

Jaz sem jih imel na volvotu. 3 sloji črnega dipa, 2 sloja cameleon dipa,.. z njimi sem ravnal kot z navadnimi platišči in je zdržal vse do takrat, ko sem ga prodajal in sem ga povlekel dol.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.