To pa vsekakor, sam ponavadi si ksni taki strici, nedeljski vozniki ne kupijo lih mazde rx-8. No ja, ceprov poznam enga takega, tko na videz, se vedno vozi kot penzionist
Pomoje odvisno od avta. Za nek navadn avto, distancniki najbrz dosti pomenijo, ker zelo izboljsajo lego in stabilnost avta, handling even, za serijsko sportni avto kot je rx-8 pa ne vem ce je lih neki dosti razlike. Nej pove nekdo, ki je ze izkusil distancnike na rx-8, ce je sploh kdo
Hehe wildcat, spojlerji so ful lahki, in ce je spojler pravilno narjen mal celo pomaga za grip pri visokih hitrostih No ja, mogoce pa par kilc res nebo skodlo, bom vidu al se bom odlocu za distancnike al ne
Ma sej trsih amortizerju nebi niti stavu, da mi jajca razbije cez luknje Sej so default amortizerji cist kul pomoje, rad bi znizal predvsem zarad opticnega ucinka, sicer pa se tud tezisce avta malenkost zniza, torej kak procent efekta vsekakor je, I guess so
Btw, zakaj pa imajo xenonski zarometi pralne naprave? Itak tisto en kur.. opere. Jz mam tole za pranje ampak itak dosti ne pomaga, mogoce za kak prahec, sam kej druzga, insekti pa to pa se vedno ostane gor
Distancniki se mi sicer zdijo precej dragi, glede na to da je kos zeleza vrzen na struznico, fedri se mi zdijo pa nekam poceni. Da niso kaka jajca od fedru?
ja sej men je tud rekla da je dobavni rok tri tedne, ma sej meni se ne mudi, bom narocu pa nej pridejo ko pridejo, pol pa u local workshop da mi zmontirajo gor sam en vem, a cm tud zadi sistem menjat, al sam spredej?
Kaj pa pravte na EBC zavorne sisteme? So dokaj poceni. 2 sprednja diska "red stuff" staneta 290 euru in komplet prednjih zavornih ploscic stane okol 80 euru. Seprav, prednji sistem mas za 370 euru
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To pa vsekakor, sam ponavadi si ksni taki strici, nedeljski vozniki ne kupijo lih mazde rx-8. No ja, ceprov poznam enga takega, tko na videz, se vedno vozi kot penzionist
Povezava za deljenje
Deli na druge strani