Skoči na vsebino
RX-8 tunning
Napisano

To pa vsekakor, sam ponavadi si ksni taki strici, nedeljski vozniki ne kupijo lih mazde rx-8. No ja, ceprov poznam enga takega, tko na videz, se vedno vozi kot penzionist :D

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8 tunning
Napisano

Pomoje odvisno od avta. Za nek navadn avto, distancniki najbrz dosti pomenijo, ker zelo izboljsajo lego in stabilnost avta, handling even, za serijsko sportni avto kot je rx-8 pa ne vem ce je lih neki dosti razlike. Nej pove nekdo, ki je ze izkusil distancnike na rx-8, ce je sploh kdo :D

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8 tunning
Napisano

Hehe wildcat, spojlerji so ful lahki, in ce je spojler pravilno narjen mal celo pomaga za grip pri visokih hitrostih :D No ja, mogoce pa par kilc res nebo skodlo, bom vidu al se bom odlocu za distancnike al ne :D

Kar se tice pa spojlerja je pa tale tud ful sexy

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8 tunning
Napisano

Ma sej trsih amortizerju nebi niti stavu, da mi jajca razbije cez luknje :D Sej so default amortizerji cist kul pomoje, rad bi znizal predvsem zarad opticnega ucinka, sicer pa se tud tezisce avta malenkost zniza, torej kak procent efekta vsekakor je, I guess so :)

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano

Btw, zakaj pa imajo xenonski zarometi pralne naprave? Itak tisto en kur.. opere. Jz mam tole za pranje ampak itak dosti ne pomaga, mogoce za kak prahec, sam kej druzga, insekti pa to pa se vedno ostane gor :D

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8 tunning
Napisano

Yo. Kaj pravte na tole opcijo. Vzmeti H&R pri AS velenje, pa distancniki

vzmeti

distancniki

Distancniki se mi sicer zdijo precej dragi, glede na to da je kos zeleza vrzen na struznico, fedri se mi zdijo pa nekam poceni. Da niso kaka jajca od fedru?

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavore
Napisano

ja sej men je tud rekla da je dobavni rok tri tedne, ma sej meni se ne mudi, bom narocu pa nej pridejo ko pridejo, pol pa u local workshop da mi zmontirajo gor :D sam en vem, a cm tud zadi sistem menjat, al sam spredej?

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavore
Napisano

red stuff: Primerne za hitrej?e (mo?nej?e) avtomobile kot npr. Audi S4. So 50% metalne, 50% iz kevlarja. Za temperature do 750°C.

za dirkanje so yellow stuff

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavore
Napisano

Jej, a ma kdo kako idejo kje bi lahko dobil (po moznosti v Sloveniji) brembo kit zavore? Sm ze mal okol po teh trgovincah klical pa nimajo nikjer nch :(

freebsd.jpg

ubuntu_user1.jpg

airsoftbar.jpg

mazdarx8.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.