Osebno se mi zdi, da je ro?ka, ki jo je imela 626-ka bolj prakti?na kot gumbi na volanu v primeru M6. V primeru ro?ke, sploh nisi gledal, ko si se navadil, vse po otipu. Tipke sicer tudi otipa? a ?e v?asih vedno moram pogledat.
?e dobro, da nisi vpra?al na original Mazda servisu v UAE
Nekateri pa? ?ivimo v takem delu slovenije, da jim je Graz na enaki razdalji ali pa celo bli?je kot pa druga slovenska mesta.....kar je lahko velika prednost. ?e pogleda? samo minimalne pla?e. Avstrijci imajo minimalno pla?o 1000?. No pa pustimo to, ker je offtopic.
Evo jaz pa mam mazdo 626 1.8 SE. Nasplo?no sem z avtom zelo zadovoljen (kot ?tudent) a me v?asih moti premalo konjev. Recimo ?e je avto fejst obte?en sploh ni fajn za vo?njo. Je 90 konjev precej premalo. Zanimivo, da so japaneri dali tak malo konjev v tak avto, ki ima konc koncev 1.8 ma?ino. Nekateri 1.6 imajo po preko 115 konjev.
Najve? kaj sem pa istisnil iz njega pa je 200 km/h. Sicer sem bil sam v njem in klima izklopljena (klima je dodala ziher 2 km/h ..hehhehe) je pa ?el 200 km/h...vsaj po ?tevcu no. Navigacija mi je kazala 195 km/h.
Pred kratkim, sem kupil za svojo 626-ko rabljena alu plati??a a sem kupil plati??a brez vijakov, tako da moram ?e posebej kupiti vijake. Kak?ne dimenzije moram imeti sem se nekaj ?e pozanimal, sem pa sli?al da pridejo 5 vijakov, se pravi za eno plati??e okol 50?!! Kaj je cena res tako visoka? Se, da kje dobiti kak?ne cenej?e vijake? Ker navadnih skoraj no?em gor dat na alu felne in bi bilo lepo ?e bi bili kromirani ali pa vsaj da bi izgledali tako . Prosim svetujte mi kje se da dobiti kak?ne poceni vijake.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Je res, v?asih kar malo pozno preklopi na no?ni na?in, in se ?tevci vidijo nekoliko slab?e. Je pa kul da vse ostalo pono?i manj sveti, da ni mote?e.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani