Skoči na vsebino
Dnevne luči Mazda 6 2010
Napisano

Sam sem proti dnevnim led luckam...men so motece...

Ti senzorji so brez veze...

Spredaj zasencene oziroma kratke, zadaj parkirne...

Ko se avto pri?ge gorijo, ko se ugasne, luci ugasnejo.

Trotlziher varjanta...

Na mazdi6 08 letnik je super zrihtan, kar se luci tice...edino priziganje in ugasanje armaturke se mi brez veze zdi...

Je res, v?asih kar malo pozno preklopi na no?ni na?in, in se ?tevci vidijo nekoliko slab?e. Je pa kul da vse ostalo pono?i manj sveti, da ni mote?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozicija tempomata
Napisano

Mislim, da je to samo stvar navade. 

Osebno se mi zdi, da je ro?ka, ki jo je imela 626-ka bolj prakti?na kot gumbi na volanu v primeru M6. V primeru ro?ke, sploh nisi gledal, ko si se navadil, vse po otipu. Tipke sicer tudi otipa? a ?e v?asih vedno moram pogledat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vijaki za alu-plati??a
Napisano

?e dobro, da nisi vpra?al na original Mazda servisu v UAE :hohoho:

Nekateri pa? ?ivimo v takem delu slovenije, da jim je Graz na enaki razdalji ali pa celo bli?je kot pa druga slovenska mesta.....kar je lahko velika prednost. ?e pogleda? samo minimalne pla?e. Avstrijci imajo minimalno pla?o 1000?. No pa pustimo to, ker je offtopic.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vijaki za alu-plati??a
Napisano

A si ?el ti to vpra?at na original servis?

To mi je rekel en mehanik, ki dela na original Mazda servisu v Grazu na Mazdi Robinson.

Samo on je govoril, ?e? da navadnih vijakov itak ne morem imeti gor, ker bo grdo zgledalo kromirani pa bi naj bili tako dragi kot sem navedel.

Je pa res, da je original servis v Grazu grozno drag. Mislim, da ena ura dela pride okol 80-100 ?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

Evo jaz pa mam mazdo 626 1.8 SE. Nasplo?no sem z avtom zelo zadovoljen (kot ?tudent) a me v?asih moti premalo konjev. Recimo ?e je avto fejst obte?en sploh ni fajn za vo?njo. Je 90 konjev precej premalo. Zanimivo, da so japaneri dali tak malo konjev v tak avto, ki ima konc koncev 1.8 ma?ino. Nekateri 1.6 imajo po preko 115 konjev.

Najve? kaj sem pa istisnil iz njega pa je 200 km/h. Sicer sem bil sam v njem in klima izklopljena (klima je dodala ziher 2 km/h ..hehhehe) je pa ?el 200 km/h...vsaj po ?tevcu no. Navigacija mi je kazala 195 km/h.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vijaki za alu-plati??a
Napisano

Lep pozdrav!

Pred kratkim, sem kupil za svojo 626-ko rabljena alu plati??a a sem kupil plati??a brez vijakov, tako da moram ?e posebej kupiti vijake. Kak?ne dimenzije moram imeti sem se nekaj ?e pozanimal, sem pa sli?al da pridejo 5 vijakov, se pravi za eno plati??e okol 50?!! Kaj je cena res tako visoka? Se, da kje dobiti kak?ne cenej?e vijake? Ker navadnih skoraj no?em gor dat na alu felne in bi bilo lepo ?e bi bili kromirani ali pa vsaj da bi izgledali tako :). Prosim svetujte mi kje se da dobiti kak?ne poceni vijake.

Hvala za odgovore...

Marko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.