M6 SPORT je zatemnjena. ?e stro?ki: temnenje 160eur, piska? 16eur, homologacija+ po?tnina 53 eur.
ful sem si oddahnil ko je bila homologacija podpisana, saj sem skoraj znorel ob iskanju piska?a. Za ve?ino avtov se lahko vgradi ?arnica za vzratno vo?njo z piska?em, M& pa ima neko ?udno ?arnico. Najprej sem preiskal celo Celje, med temenjem pa ?e po mariboru. Ko sem ?e skoraj obupal, pa me je re?il Citroen, saj sem na?el na njihovem servisu en majhen li?en piska?. Piska? sem priklopil samo za homologacijo.
jutri imam naro?en termin za temnenje pri le?niku. Na ?alost bom imel totenwagen, ker sem pa? zamudil prej?nji zakon. Na prej?nem avtu sem imel temnjene vse ?ipe, kar mi je lep?e kot nova pravila. temnit bom dal, ker avto uporabim tu in tam tudi za preno?evanje, prihodnji teden bom verjetno spal v avtu 4x, grem raziskovat ?vico in zahodno italijo.
Dvomim da bodo zakon spremenili v prvotnega, ker je tudi drugod po Evropi prepovedano temnit sprednja stranska stekla. Fotr je pred 2 leti kupil Merivo, s tovarni?ko zatemnjenimi stekli in so sprednja stekla nezatemnjena.
Moja Mazdica ima naknadno vgrajene zadnje park senzorje. Najpreprostej?a varianta, 4 senzorji v zadnjem odbija?u in zvo?nik v prtlja?niku. Piskat pri?ne pri razdalji 1m, nepretrgano piskanje pa je pri razdalji 50cm, tako da stvar ni za hudo natan?no parkiranje. Sistem je vgradil prej?nji lastnik, z delovanjem sem pa zadovoljen, ?e bolj?e bi bilo ?e bil bolj natan?en.
?e je kak?en mojster tukaj imam 2 vpra?anji? ali se da nastavit razdalja pri kateri piska in ali se kje kupijo posamezni senzorji, ker je prej?nji lastni en senzor izgubil.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj imata skupnega Multipla in javna hi?a?
Ko si notri se ima? fino, ko gre? ven ti je pa nerodno.
peace brothers
Povezava za deljenje
Deli na druge strani