Skoči na vsebino
Amortizerji motornega pokrova
Napisano
pred 3 urami je Hixxy napisal:

Jpp kar hitro.

Pa brez carine isto.

So se Kitajci znajdli in pošiljajo vse najprej na Madžarsko in potem naprej da ne plačajo davka/carine :D

Da kupci ne plačajo carine...

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje stekel
Napisano

V Slo. Konjicah je pa o?itno totalno IN, ?e ima? zatemnjene zadnje 3 ?ipe in to na 120%. Ker jih ima pa res vsak tadrug avto! Ma res vsak. Pa nej bo honda, pe?o, katrca, tovornjak, traktor... :whatever:

Hehe, to ma? pa prav. Lepo da tudi po "na?ih" krajih kaj hodi? :bravo:

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano

Ups :blush: To pa res nisem videl :blush: V glavnem teta ki mi je prodala avto je rekla, da je njej crkovala samo leva ?arnica pribli?no vsakih 6 mesecev. Desno je pa samo enkrat zamenjala.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano

ok, zdaj je blo zadnjic, da sem dal Osram.

Prednja leva mi je crknila po niti 2 mesecih!!

in sicer je bla noter Osram night breaker, sicer v redu zarnica ampak 2 meseca!!!

ze prej sem imel tako izkusnjo z osramom (cool blue) in sem mu dal se eno priloznost....

od zdaj naprej samo Philips (ta zdrzi celo leto) :bravo:

Hmm, jaz sem pa ravno pred bo?i?em menjal in dal NightBreaker notri. Katera je pa crknila, ?e lahko vpra?am? Leva ali desna?

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Dej povej mi a ima? idejo oz. ali zna? kako naj to zadevico uredim, da bo lavfala z garmin kartami. Sem probal ?e marsikaj ampak :ne vem:

Kateri Garmin pa si poiskusil nalo?it?

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.