@Husky1290; imaš bencinarja ali dizla? (iz teme nisem razbral oz. ne poznam mazd samo po slikah)....Se kaj pozna na vožnji v smislu, da je sedaj bistveno večji upor, sploh pri bencinarju bi se to znalo že poznati, glede na to da je ta cola/širina gume že kar konkretna?
Zaenkrat težko rečem. Imam prav tako 2.2.d 150km, mogoče na pamet tako kot pri Alexu. 0,2-0,3L/100km. Jaz sem se odločil, da se s temi številkami ne bom obremenjeval😆
Tako so mene vlekli lani Italijani. Je pa res, da Italijani ful malo delajo sedaj in je precej firm zaprtih.
Če so tebi všeč te, ki si jih izbral sedaj je ok. Meni so. 😁
Lepe so v živo, zadnjič sem jih ravno na enem citroenu videl. So skoraj Mazda grafitne barve🙂 ampak se moram še malo usedet za ekran in pogledat če mi je še kaj drugega všeč. Ker ne mislim naslednjo sezono novih nabavljat 😃
No tako, spet smo na začetku 😄 ker so Italijani pač nesposobni in so datum dobave prestavili na konec maja, sem naročilo bil primoran preklicati. Mi že niso bile namenjene😄 zdaj se nagibam k prvi alternativi, Rial KIBO 🙂 v živo niso tako svetle kot na sliki, so bolj grafitne barve.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Jaz imam 20ke še vedno za prodat če te zanimajo ugodno
Povezava za deljenje
Deli na druge strani