Skoči na vsebino
alu platisca 19 col
Napisano (urejeno)
On 10/14/2022 at 12:00 PM, Deeyan said:

ok hvala, se pravi da nebo šlo, gume pa ne mislim menjavat, ker so še dokaj nove :)

drugače so mi pa res hude te, ki bi jih dobu po dobri ceni 

AEZ-Crest-dark-Gunmetal-Polished-Lip-1024-1.jpg

Jaz imam 20ke še vedno za prodat če te zanimajo :D ugodno :P 

Popravljeno od Husky1290
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

41 minutes ago, 50keda said:

Jao kaj vse sem zamudil, med tem ko nisem bral foruma celega.

Sem se danes cudil kak ste meli suvereno enake auspuh nastavke, zdej mi je pa jasno zakaj xD

@Husky1290 pa se ocitno kr caka? Kaj evergreen so nazaj domu poslal, da jih nis dobu? xD

Ne ne, moji so že doma 🙂 nimam časa zmontirat 😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH/GJ in 20 col
Napisano
7 hours ago, sportman333 said:

@Husky1290; imaš bencinarja ali dizla? (iz teme nisem razbral oz. ne poznam mazd samo po slikah)....Se kaj pozna na vožnji v smislu, da je sedaj bistveno večji upor, sploh pri bencinarju bi se to znalo že poznati, glede na to da je ta cola/širina gume že kar konkretna?

Zaenkrat težko rečem. Imam prav tako 2.2.d 150km, mogoče na pamet tako kot pri Alexu. 0,2-0,3L/100km. Jaz sem se odločil, da se s temi številkami ne bom obremenjeval😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH/GJ in 20 col
Napisano (urejeno)
1 hour ago, Boss said:

Kero stran tole uporabljaš za preview?

www.felgenshop.de

Imaš ogromen nabor avtomobilov. Sem in tja za kakšne feltne tudi ni možnosti previewa :) nekdo je kar precej denarja investiral v tale konfigurator.

Popravljeno od Husky1290
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH/GJ in 20 col
Napisano (urejeno)
7 minutes ago, TiEn said:

Meni so te lepše kot tvoja prvotna izbira.

Tudi men so bile ko sem jih zadnjič še enkrat gledal 😄 mogoče pa še dobro da mi prvotnih ne morjo dobavit 🤣 se mi zdi da lepše pašejo na avto.

Popravljeno od Husky1290
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH/GJ in 20 col
Napisano
10 minutes ago, Alex said:

Tako so mene vlekli lani Italijani. Je pa res, da Italijani ful malo delajo sedaj in je precej firm zaprtih. 

Če so tebi všeč te, ki si jih izbral sedaj je ok. Meni so. 😁

Lepe so v živo, zadnjič sem jih ravno na enem citroenu videl. So skoraj Mazda grafitne barve🙂 ampak se moram še malo usedet za ekran in pogledat če mi je še kaj drugega všeč. Ker ne mislim naslednjo sezono novih nabavljat 😃

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH/GJ in 20 col
Napisano

No tako, spet smo na začetku 😄 ker so Italijani pač nesposobni in so datum dobave prestavili na konec maja, sem naročilo bil primoran preklicati. Mi že niso bile namenjene😄 zdaj se nagibam k prvi alternativi, Rial KIBO 🙂 v živo niso tako svetle kot na sliki, so bolj grafitne barve.

1830966715_rialkibo1.jpg.d6c572a2304a3eed7c56ce77b615269f.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH/GJ in 20 col
Napisano
1 hour ago, Alex said:

Meni so tudi lani cincali z dobavo. Mislim, da sem jih dobil šele aprila. 🤔 

Katera firma so tvoje že? 

Gmp. Naj bi bile bojda ta teden oz. naslednji teden. Pol bo treba pa že za skonto težit al pa gratis montaža 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.