Skoči na vsebino

No, pa sem našel temo o SD karticah.

Kupujem si Insta360 x3 kamero, da bom lahko snemal videe na motorju.

Kaj moram gledati pri nakupu kartice oziroma ali je hitrost res tako pomembna? Ne bi zdaj dajal 90€ za 64 GB kartico.

Kje jo naj kupim, glede na to da je veliko ponaredkov na spletu, tudi na Amazonu in Ebayu?

"Q1 What type of memory card should I use?
To consistently achieve the best results with your X3, you should use UHS-I Micro SD cards with a V30 or above speed class and exFAT format, or the shooting may stop and the footage may be damaged by the unmatched storage cards.
Note: Please do not use UHS-II, UHS-III Micro SD/TF cards or memory cards larger than 1TB. These cards are not compatible and may cause your recording to fail."

Popravljeno od Jaka32
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plasti dip
Napisano

Ubistvu niti ni tako slaba barva felg, bi tudi pasala na mojo machine grey M3.

Sicer so mi lepše original Mazda felge, te bodo očitno morale biti popraskane in odluščene v original barvi.

Imam pa ene pisane zimske, mogoče jih prebarvam na sivo kot si jih ti, @Boss.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plasti dip
Napisano
pred 23 minutami je Boss napisal:

Aha, čist simpl gre in izdelek je res lep na koncu, če ti je seveda tak svetleč izgled všeč. Je pa res, da sem sam cca 14 dni pustil barvo stat predno sem brusil.

Imaš kako sliko?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plasti dip
Napisano
pred 48 minutami je Tilen5 napisal:

Jaz sem jih imel na volvotu. 3 sloji črnega dipa, 2 sloja cameleon dipa,.. z njimi sem ravnal kot z navadnimi platišči in je zdržal vse do takrat, ko sem ga prodajal in sem ga povlekel dol.

Jaz imam trenutno črna platišča. Rad bi pa modra.

Moram prej s kakšno drugo barvo posprejat? Belo?

Zakaj si dal črno in nato vrhnjo barvo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plasti dip
Napisano

Je že kdo probaval s plasti dipom "prebarvati" platišča? Rad bi se lotil dveh 17" na svoji Yamahi, pa me zanima obstojnost. Kolikor sem bral, 5-7 nanosov in potem še preko sprej za sijaj, pa bi moralo držati par let. 

Če pa kdo pozna v okolici celjske regije koga, ki bi mi jih speskal in prebarval, se pa tudi priporočam - ta izvedba vem da bi delovala bolje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.