Ja lepota glih ni (zadn konc ma celo podoben 323FBJ, ki je ogabna za videt), je pa taisti avto ?e ?ist neki druzga za videt v temnoplavi metalni al pa grafit sivi, ampak zdej je kar je, je pa zato vo?nja "kot na oblaku" in to je to kar mi je V?E?, k zmaj!
Kar se pa znamke ti?e, bi pa ve?ina Bemveja?ev in Ojdlnov, pa vam reklo; "ja kje si pa glih Mazdo najdu kupt, ni ti to glih neka firma!"
Ja, ne?
Bolj?, da ne ve? kaj teli pravjo za renoja
No comment ja ...
I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Da ne za?enjam nove teme, bi se "prilepil" tu zraven. Tokrat ne zaradi rezanja, ampak zaradi "?tukanja". Imam Mazdo BT50 4x4, ki pa je spredaj vsa plasti?na. Ker so cevne za??ite po novem prepovedane, snega in podobnih ?arov pa pri nas ne manjka, razmi?ljam, kako bi avto dvignil, da bi bil vi?ji in bolj odmaknjen od tal.
Bi bilo dovolj, ?e pod amortizerje vtaknem kak?ne "klocne"?
Se to re?i kako druga?e?
Koliko je ?e priporo?ljivo dvigniti, da ne bo kak?nih incidentov z gredmi, zglobi, kon?niki,...?
Kako gre to skozi tehni?ni pregled?
Je za to potrebna homologacija? Kje se jo dobi?
?
?
?
?
?
V?asih res ne vem a se norce pokate al ste resni ...
Bolj? ni? delat kot kr nekaj po doma?e! Zmer je blo tko in zmer bo!
Ceneje te pride ?e vzame? ?e V6 kot pa iz 1.6 na V6 predelovat. Potrebno je ?e menjati bremze (V6 ima zadaj diske 1.6 pa bobne, potem je ?e vpra?anje kak?ni so nosilci, menjalnik tud ne pa?e, polosovine. Razen ?e bi nabavil 2 MX-3 eno 1.6 eno pa V6 in se potem igral
Jst imam diske spredaj in zadaj
Ja o?itno je V6 res bolj "priljubljena". Sem pa malo po avtonetu gledal, pa je na?lo to?no dva zadetka, pa me zanima va?e mnenje. Sicer tako pred sredino januarja ne bom imel denarja a vendar se je bolje prej pozanimati, da potem ne bo slbe volje ali jeze.
LP
Jaz bi na tvojem mestu /kljub temu da ni V6) uzel tole spodaj. Mislim, da je avvto v piko. ?e bi bla letnik 98 bi bila ?e moja
Jst imam Zadnje original lu?i (?e bo? mogo?e kej te predelaval), imam ?portni konusni filter, za sprednje lu?i si pa lahko v spodnjem linku kaj ve? prebere?, ?e ti seveda ta Styling odgovarja ...
Pa hvala bogu da se ?e najdejo MX-3 fani!!!!!!!!!!!
?ist odvisn kolk ma? placa oz. kolk bi lahko luknjo pove?ala. Po moje so original 16. Najbol? da kup? nekaj od DLS-a. Tako ti vsaj jst priporo?am. Na vrhu armaturke postavi? ?e dva Tweeterja in si zmagala ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hahahahahahahahahahahahah SEM ?E MISLIL, DA IMA? NOVO! xD
Povezava za deljenje
Deli na druge strani