225 gredo za silo na 8,5" a verjemi, da izgleda vse skupaj zelo grdo raztegnjeno in veliko roba feltne gleda ven. Z lahkoto jo boš podrajsal kje, ker ne bo imela feltna nič zaščite gume.
Pa tudi na homologacijine vem, kako bi šlo to skozi. 🤔
Die Felgen sind in der Größe 8,5x19 et40 5x114,3. 1 x Gutachten ( ABE) somit eintragungsfrei auf diversen Fahrzeugen. 1x Anbausatz inkl. MAM Nabendeckel.
To ti bo najbrž zadaj drsalo (če)-ko bo avto poln.
Jaz imam gor 19x8,5" ET 45 pa je spredaj čisto poravnano z blatnikom.
Zadajj bi mogoče še šlo.
Švabi in Švicarji (pri njih se to da) montirajo tako zadaj 9",spredaj pa 8,5". Računaj, da bo guma 22 mm bolj ven pomaknjena proti blatniku.
Gume 225 pa absolutno ne. Jaz sem jih imel na začetku montirane na 8,5" in so bile že ful raztegnjene. Pa rob feltne je ful izpostavljen, da jih poružiš.
Na te feltne 9" gredo gor gume 245/40/19".
ok hvala, se pravi da nebo šlo, gume pa ne mislim menjavat, ker so še dokaj nove
drugače so mi pa res hude te, ki bi jih dobu po dobri ceni
V bistvu nisem 100 procentno siguren. To sem zakljucil od kar imam problem z loputo, ker vedno mi je vrglo opozorilno lucko na priblizno enakih prevozenih km... Cca 400. Mislim, da ko naj bi se aktivirala regeneracija in zaradi napake na loputi nebi bila izvedena.
Za loputo so bli neki vpoklici kolker se spomnem, preveri na njihovi strani za vpoklice, pa vpisi stevilko sasije, ce je tvoj avto med njimi. Moja je bla, ampak ni blo nc narobe, tak da sm bil gotov za 15min. 🙂
Carine ne placas do 150€, ampak samo DDV. Kar je nad 150€ pa poleg DDVja placas se carino. No ucitno so nasli luknjo v sistemu. Upajmo samo, da traja cim dlje
Res je, ampak se zdej po novem rece carinsko posredovanje. Primer mojega zadnjega racuna:
€ 22,96 23%OFF | Car Hood Shock Damper Engine Cover Supporting Rod For Mazda 3 Axela/6 atenza 2014 -2017 Auto Gas Spring Struts Lift Damper https://a.aliexpress.com/_ms82nLq
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne, ker pol morem eno sezono stare gume menjat 😁
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani