Ej ni panike. Sej ti ne bo ?al da si ga kupu. Edin kar je da nov pri nas stane okrog 70k.
?e pa kdo slu?ajno ve kje se da narest chip tunning za RX-8 mu bom pa ful hvale?en. Ta avto ma 32 bitni procesor, ki se mu ne da kar chipa preprogramirat tko, da bi rabu nekoga, ki bi se na tovarni?ki priklju?ek priklopil in sprogramiral avto.
Ko sem gledal po netu sem namre? najdu samo neke black boxe ipd. kar je dvomljivega u?inka. Samo www.superchips.ch ima en opis, da je to mo?no ampak so ?tevilke sumljive, pa da ne re?em da se mi neki ne pelje v ?vico za chip preprogramirat. za turbino bi ?e ?el ampak trenutno ni 1mio na zalogi.
Sej ga bom dobil kr mal cenej kot 70.k SIT.
Hja zdej v Japanese Performance reviji sm gledu da eni angle?i prodajajo chip za rx8, obljubljajo 8-10KM. Pa ziher se ga da poslat po po?ti
Ma pr greddyju ho?jo za Turbo Kit cca. 4000 USD. Odvisn kdo ga prodaja. Je pa kr kul zadeva edin mal bolj odprt bi lahko bil kot je. Dobi? cca. 300 KM ven.
Jaz sem pa iz Ljubljane. ?e ho?e? ti MSGjam moj GSM.
Stari ?koda, ker se nisi prej javu. Zdej sm ga ?e naro?u pr K&N.
Ponedeljek nekje med pol ?esto in ?esto na kri?i??u poleg picerije jurman.Stal sem zraven in zavijal desno, verjetno ti(zelena honda civic vti sedan), pa je zavijala levo. Avto je bil parkiran nekje tam blizu, ker sem sli?al zagon motorja, predno sem zlezel v svojega.
Ja, ja. Tam bliz Jurmana delam. Sam ?koda ker si sli?al mrzl lonc in avto, potem ko je vse skupaj ogreto je ?e lep?e za u?esa, sploh ko se v-tec vklju?i.
Evo, montiran izpuh od DeVita. Prvi cestni avto z loncem iz titana pri nas. Lonc je iz titana, prav tako kon?nica. Cev je iz rosfreja. Te?a cevi je 4 kg, lonca pa 4,8kg. Kar je zelo lahko. Tisti ki ste ?e kdaj imel serijski izpuh v rokah veste da je zelo te?ek. Fi cevi je 60mm, fi kon?nice je 115mm . Zvok je .... ja ORGAZMI?EN, noro, res lep zvok, poln, ni kr neko dretje ampak zelo lep zvok. No, pa sej ste nekateri v?eri ga ?e videli in sli?ali.
Ja ?e koga zanima prodam K&N Typoon kit za RX-8. Je malo rabljen cca. dva meseca. Zadeva je divja. Avto se veliko raje zavrti in tudi zvok je ubijalski. ?e je kdo pripravljen dat za zadevo 40k prodam. Polna cena je v trgovini 72k.
Druga? pa kar se tunninga ti?e: check this out www.greddy.com
Imajo turbo kit z intercoolerjem in ECU upgradeom. Sem jim ?e zate?il za tech specs
Iz kje pa si? Me zanima, resno. Ja za turbo kit tut mene zanimajo tech specs. kolk ke?a pa ho?ejo za kit?
Tele Osram Cool Blue pa res niso vzdr?ljive. Druga ?arnica je zdr?ala dva dni dlje kot prva. Dva komada po dveh mesecih!
Sem pa v?eraj nabavil Philips Blue Vision in jih danes montiram. Zraven sem nabavil ?e modre (ki svetijo belo) pozicijske, prav tako Philips Blue Vision. Te bele ledice (rahlo vle?ejo na modro) ki jih imam sedaj notri mi ne di?ijo preve?. Nekako preve? ki?asto pride. Bom videl kako bo sedaj. Upam da bom z monta?o zdr?al do ve?era da poslikam razliko.
Kje si pa potem kupil ?arnice in pozicijske? Pa kolk si dal?
Sam ?e mene vpra?ate je ?rna najlep?a. Jst sm bil tut v dvomih ko smo jo mi kupil, pa so rekl da je ?rna. Ampak pol k sm jo vidu, pa sam jezik do tal. Sam ?e spustit jo je treba pa bo ?us.
Jst poleg nove rx-7 ?akam, tudi en pocen turbo kit za rx-8
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
RX-7
takoj za njo pa RX-8
GARAZA DOMA: Black RX-8 & Black CIVIC VTI TURBO
Povezava za deljenje
Deli na druge strani