Skoči na vsebino
Mazda 6 navigacija
Napisano

Jaz imam original v avtu, pa ne dela v slo, hr,...

Spra?eval sem pri posredniku to?no za tako DVD, Navi kot si ti dal link in Garmina bo? imel samo tako, da bo? prenosnega priklopil preko AV vhoda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Jaz sem se pred pol leta zanimal za navi za Mazdo 6 in Toyoto rav pri slo distributerju.Nikjer nisem zasledil katere karte uporablja in tudi prodajalce mi ni znal drugega povedat, kot da v Slo dela <_< .

Ko sva se ?e skoraj zmenila, jih je umaknil iz prodaje, le zakaj !

Sem jih pa kmalu potem na ww.ebay.de zasledil po 420? , ampak me niso ve? prepri?ali, da bi se odlo?il !

Jaz se bom zdaj verjetno odlo?il za TV adapter kateri uporablja original monitor in ima 4 x video vhode in lahko potem gor priklopi? kar ?eli?, tudi garmina, tom toma,...

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cipanje nove 6
Napisano

Ja itak.Matja?/RSR pravi, da Mazd ne ?ipa, ker ni pravega efekta in da so potem sami problemi.

V Italiji in Nem?iji pa to zrihtajo, brez problema.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cipanje nove 6
Napisano

Ko sem se jaz pogovarjal z Matja?em iz RSR je rekel, da on Mazd ne ?ipa, ker ima vgrajeno neko svojo elektroniko in so potem sami problemi, ve?ina pa uporablja Bosch elektroniko, katero se pa da .

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.