Skoči na vsebino
Power box
Napisano

js sm cipiral pri CCS performance in lahko ti recem da je avto res bolj vleku in vse lepo in prav ampak ce sm ga tiscal dlje kot 100km se je pojavla takoj DPF lucka.. potem sm se odlocu da to dam vn in sm nabavu pac nastavljivi cip in od takrat nimam vec tezav.. mam pa mazdo 6 CD140 letnik 2008.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OGLEDALA + AVTOMATSKI ZAKLEP
Napisano

mislim da bi se dalo tudi na GH serijo 6 montirat, ampak mormo najdet kaki tutorial oziroma shemo ?ick pri vratih... ker mislim da vec ali manj vse mazde 6 GH serije imajo tipko za zlo?it ogledala..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

barvanje 18col
Napisano

Ja no sej ce sva ze 2 bi lahko res kej cenej blo ;) bi jih dav tut barvat al samo obnovit,jst pac oboje,tele tomason so mal slabse kvalitete,se mi krom brise...

enako..sploh pa pri meni ko jih se pozimi furam..:)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Vse dela vendar podpira samo bluetooth. Bom probal BT adapter ko ga nekje dobim, ampak videti je vse :notworth:

Sorry sonce je direkt.

Treba je to pognat s kartice za navigacijo - definiras exe v navi path in zazenes navigacijo. Tako da ne mores imeti oboje, imas pa na isti kartici in menjas pot do zagona enega ali drugega.

O tem sm govoril..da ne mores bluetooth zagnat..drugac pa lahko instaliras wolfncu in imas lahko ikone po svoje gor pac vec programov itd..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

jaz imam wifi napravo in obd adapter, bomo videli

Probaj pa sporoci..drugac pa mas po netu "isci WolfNCU" da lahko spremenis izgled naprave in mas ful enih lepih...tudi tako ma ima " ishit" ikone itd...splaca se poguglat...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Car wraping
Napisano

slike morem poiskat ker ma punca na prenosnem disku ker sem mel sesutje moje ki?te :) tako da ?e najdem napopam :)

bom pa slikal jutri ko se lepi Clio RS najnovej?i lepo prosim v carbon... zadnji difuzor, sprednji lip pa havba in streha v mat ?rno :)

lowrider samo ra?unaj da mene od 11.7 do 29.7 ni ker grem v francijo pol pa se lahko zmenimo :)

Ce ni skrivnost kok pride leplenje celega avts..ce sploh go delas...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mislim, da je vpra?anje bolj za nove motorje,. ki imajo zelo visoko kompresijo. Ka pa ve? noben ?e ni probal....na?eloma bi moralo iti ampak sigurno pa mora biti nastavljiv

Steinbauerjevi boxi so narejeni za vsak avto posebej in tudi za montirat mores biti mal bolj mehanik in ne cisti laik..ker ima napajanje in potem na vsak bat posebej konektor..je cisto drugace narejen..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanima me za prijatelja-ima novo mazdo 6 in je na zasledil PBOX STEINBAUER in ga zanima ali je to u redu. ?ipirat ga ne ?eli ker bo izgubil garancijo?

Kaj si mislite o tem PBOXU in kolko je to varno oz. nevarno v novi mazdi 6?

Hvala in lep pozdrav!!

Vem da je bilo o teh PBoxih ?e veliko povedanega a ni? v zvezi z novo mazdo 6?

Steinbauer je eden najboljsih pboxov.. tko da priporocam..imeli smo ga na tusconu cca 250 000 pa ni bilo problema..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ipanje in garancija
Napisano

js sm imel cipiran avtu in lahko povem da sm imel probleme z DPF ce sm ga gonil ene 150-200 kilometrov..takrat mi je zacela lucka utripat in sm mogu it na servis da naredijo regeneracijo.. potem sm se odlocil da odstranim cip in od takrat nimam tezav...sedaj imam sam powerbox in mam mir...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na tole sem naletel danes....

Ri?osnedom se zares dogaja, sam vpra?anje ?asa je blo, kdaj bodo dali to v avto. Android verjetno ni 4, pa? pa 2.3, ampak po preu?evanju se da prek WLAN-a not nafukat vse, kar bi dal na normalno android napravo :)

Objavljena slika

Za ceno ?e ?akam, ampak ?e ne bodo pretiravali, pa tole dejansko gre na pot in se lotim montirat.

Ista zadeva se da dobit na 10 colskem ekranu za na vrh armaturke in za M6 II namest original radia.

Kje si pa tole najdu?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

worthersee, week before
Napisano

Danes smo se odpravili na izlet

worthersee, pre?uduviti izlet za ljubitelje deutsche wagen

Predelanih avtov je bilo toliko kot v mariboru v najve?ji gne?i :D

prilagam par slik

A to je zdej ta teden. ? Al je ze mimo?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Power box
Napisano

Skoraj nemogo?e ker ima CD129 drugo turbino kot drugi dve 2.2 ma?ino, pa SW chipa se izogni je 100% na?pomam in iceman je fasal 3x DPF ?i??enje, zato je nastavljiv box bolj primeren, je ?el dati nazaj serijski SW in ima sedaj nastavljivega, adijo problemi

se strinjam. :)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Program je HOBD, sem ga imel na svoji navigaciji in mi je delal.

Na netu najdi file CECMD, kopiraj ga na sd, potem v navigaciji spremeni pot do omenjene datoteke in bo? v windowsih.

se da dobit kje ful program? ce je majhen file lahko mi posljesnpo mailu. lp

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.