Zgleda fajn, ampak pazite ker na homologaciji to ne gre skozi, pa ?e se policaj pikne v to bo trdil da svetijo modro in ne belo in bo v najbolj?em primeru rekel da jih treba samo zamenjat za originalne, kak te?ak pa lahko zagnjavi tudi za nehomologirano svetlobno telo, za kar pa so astronomske kazni... ?al..
nisem vedel da je tudi tukaj ta tema, sem Purlyu ze vrnil email.
No da ?e ostalim malo opi?em tole zadevo, ki je naredil ta "frik" Cena 150eur niti ni tako visoka za tole kar je tam prikazano. V lu?i je mislim da 12+5 power led, katerih nabavna cena je okrog 4eur/kom ?e so kak?ne malo bolj?e. Druga? pa vezje in program niti ni nek problem naredit, treba si je samo cajt vzet, material je doma (razen oran?nih power led)
Manj?anje svetilnosti pa s PWM ni nek problem naredit, potrebno je pa? komplet stikalo za lu?i in smerokaze povezat z vezjem.
ka ko bi se kr skup enkrat dobili pa zrihtamo letvice, ledice, montazo, svasta jaz bi tud mel to v moji pa zaj zaenkrat se nebi (ne upam zarad garancij..) narazn trgal plastike in ostalega. Uklopko pa mel ze kar nekaj mazd narazn tak da ve kak to gre heh.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zgleda fajn, ampak pazite ker na homologaciji to ne gre skozi, pa ?e se policaj pikne v to bo trdil da svetijo modro in ne belo in bo v najbolj?em primeru rekel da jih treba samo zamenjat za originalne, kak te?ak pa lahko zagnjavi tudi za nehomologirano svetlobno telo, za kar pa so astronomske kazni... ?al..
Zoom-zoom
Povezava za deljenje
Deli na druge strani