Skoči na vsebino
LED mazda 6
Napisano

Zgleda fajn, ampak pazite ker na homologaciji to ne gre skozi, pa ?e se policaj pikne v to bo trdil da svetijo modro in ne belo in bo v najbolj?em primeru rekel da jih treba samo zamenjat za originalne, kak te?ak pa lahko zagnjavi tudi za nehomologirano svetlobno telo, za kar pa so astronomske kazni... ?al..

Zoom-zoom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dnevne lu?i na CX-7
Napisano

Pozdravljeni,

nisem vedel da je tudi tukaj ta tema, sem Purlyu ze vrnil email.

No da ?e ostalim malo opi?em tole zadevo, ki je naredil ta "frik" :) Cena 150eur niti ni tako visoka za tole kar je tam prikazano. V lu?i je mislim da 12+5 power led, katerih nabavna cena je okrog 4eur/kom ?e so kak?ne malo bolj?e. Druga? pa vezje in program niti ni nek problem naredit, treba si je samo cajt vzet, material je doma :)(razen oran?nih power led)

Manj?anje svetilnosti pa s PWM ni nek problem naredit, potrebno je pa? komplet stikalo za lu?i in smerokaze povezat z vezjem.

lp.

Zoom-zoom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LED smerokazi
Napisano

Nidhoggr 323F: mislim da je bil problem pri izvedbi te tvoje pozicije to da si mel usmerjene diode, bi blo boljse ce bi ble sirokokotne verjetno.

Zoom-zoom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Osvetlitev prostora nog
Napisano

ka ko bi se kr skup enkrat dobili pa zrihtamo letvice, ledice, montazo, svasta :D jaz bi tud mel to v moji pa zaj zaenkrat se nebi (ne upam zarad garancij..) narazn trgal plastike in ostalega. Uklopko pa mel ze kar nekaj mazd narazn tak da ve kak to gre ;) heh.

Zoom-zoom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

3-ja zavorna lu?
Napisano

uklopko, lepo si zrihtal, ce se rabis diode povej :)

boss, svaka cast, si ze razmislal da bi film kaki posnel al pa vsaj knjigo napisal? hehe, smehi so bli ja.. :rispekt:

Zoom-zoom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.