Pa ?e ima tudi ustrezne nosilce pod to plastiko da sede standard dimezij radio noter?
Od razbite skor ni sans... oz. zelo tezko.... odpade v tujini ne poznam... v bli?ini stare Gorice sta 2 odpada... vendar nimata japoncev.... nosilci pa mislim da so.... se bom pozanimal pri kolegu ki dela na mazdi... =]
Sem razmislil... mislite da je mogoce... da bi kar to plastiko zrezal... raz?iril luknjo za display v levo in desno tako bi odrezal stran tudi odvecne luknje za gumber glasnosti.... spodnji dva gumba pa kar pustil ( bila bi neuporabna)... najmanj dela?
Sem se ze pozanimal.. novo plastiko rabim... med drugim so na tej plastiki tudi odve?ne luknje za gumbe ( od radia)..... Potreboval bi samo 3 spodnje luknje za prezra?evanje in 1 ve?jo za radio....
Mislite da bi mi kak krivec kovin... naredu tako iz inoxa... vem da bo pole bad zgledalo .... zato sem razmi?ljal da bi pobarval v podobno mat barvo... kaj menite? Pri?lo bi veliko bolj poceni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Od razbite skor ni sans... oz. zelo tezko.... odpade v tujini ne poznam... v bli?ini stare Gorice sta 2 odpada... vendar nimata japoncev.... nosilci pa mislim da so.... se bom pozanimal pri kolegu ki dela na mazdi... =]
Ce pozante kak odpad z japonci recite
Povezava za deljenje
Deli na druge strani