Skoči na vsebino
Mazda 2 ...plastika pri radiu
Napisano

Od kak?en razbite pa potem ni ?ans dobit?

Mogo?e kak odpad v tujini?

Pa ?e ima tudi ustrezne nosilce pod to plastiko da sede standard dimezij radio noter?

Od razbite skor ni sans... oz. zelo tezko.... odpade v tujini ne poznam... v bli?ini stare Gorice sta 2 odpada... vendar nimata japoncev.... nosilci pa mislim da so.... se bom pozanimal pri kolegu ki dela na mazdi... =]

Ce pozante kak odpad z japonci recite :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sem razmislil... mislite da je mogoce... da bi kar to plastiko zrezal... raz?iril luknjo za display v levo in desno tako bi odrezal stran tudi odvecne luknje za gumber glasnosti.... spodnji dva gumba pa kar pustil ( bila bi neuporabna)... najmanj dela?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sem se ze pozanimal.. novo plastiko rabim... med drugim so na tej plastiki tudi odve?ne luknje za gumbe ( od radia)..... Potreboval bi samo 3 spodnje luknje za prezra?evanje in 1 ve?jo za radio....

Mislite da bi mi kak krivec kovin... naredu tako iz inoxa... vem da bo pole bad zgledalo .... zato sem razmi?ljal da bi pobarval v podobno mat barvo... kaj menite? Pri?lo bi veliko bolj poceni.

LP, Alan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Po vec neuspelih poizkusih iskanja te plastike po netu sem ze skoraj obupal. Gre za plastiko kjer je vgrajen radio not.

Tole:

Objavljena slika

Nabavil sem tale radio :

Pioneer DEH-3900MP

http://www.mimovrste.com/artikel/130004171...3900mp#pictures

Sedaj pa imam problem kje dobiti novo plastiko da bom lahko ugradil ta radio not.... ta namrec nima nobene reze zanj.....

Mazda 2 je letnik 2004

Pozanimal sem se.... ce jo narocis direkt na mazdi te pride okrog 150?. :/

Kje dobiti kak?no druge roke?

LP, Alan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.