Skoči na vsebino
Monta?a prednjih zavesic Mazda 6
Napisano

Hm.. zanimivo... to bi pa tudi jaz mel... :)

Je kdo za group buy? :bravo:

Ne rabi? group buy - Kitajci po?iljajo brez po?tnine:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27205

Za parkirne ?arnice ?e vedno nisem na?el pametnih LED nadomestkov, vse kar sem dosedaj vtaknil v parabolo se je skuhalo zaradi vro?ine, ki jo oddaja ?arnica dolge lu?i. Se bom razjezil, pa sam kak?no re? ustvaril.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Od l. 2002 pa do pred 2ma letoma sem ?estico vozil na Gmo, pa nikoli niso vedeli ni? o tem, da je vpoklic za interkulerje, lajtnge, zavesice... da mi pripada preprogramiranje ra?unalnika, pa verjetno ?e kaj ?esar ne vem.

Koliko je smotan servis mo?nik mi je deloma znano, ker tja vozimo slu?ben avto in sem ?e tudi rekel, da bi bilo pametno najti drug servis.

Ni prav enostavno najti dober servis, lahko pa bi Mazda Slovenija poslala kak?no obvestilce o vpoklicih, ne pa da nas spamajo z reklamami.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mater ste usi brihtni, ko pa speska polovico avta, je pa jok in stok ko je treba k li?arju. Meni so tud absurdno grde, a kaj naj, avto ima 47 000 in ?e konkretno opeskan spodnji rob zadnjega odbija?a. ?e ne bi stale 50? bi jih ?e kupu.

Samo 14 dni sem se z novim avtom vozil zadaj brez, pa je zadnji spojler ?e za?enjal dobivati podobo ?mirgelpapirja. Seveda pa zavesice zadaj ne pomagajo dosti proti peskanju karoserije, ker vozilo pred teboj jih zanesljivo nima. Neko? so bile zavesice obvezen del opreme, ampak tisto je bilo ?e v gnili Jugi. Sedaj so predpisi o opremi vozil evropski, na?in vzdr?evanja cest pa ?e vedno balkanski :hudicek: .

Lp M

P.S. Zadni? sem pri mo?niku omenil, da za zavesice ?e nisem do?ivel vpoklica, pa so se delali, da ni? ne sli?ijo :blink: .

P.P.S. Mazda slovenija o?itno dobro ve za moj doma?i naslov, saj me kar naprej bombardirajo z raznimi reklamnimi letaki, obvestila o kaker?nemkoli vpoklicu ?e nikoli nisem prejel. :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

Ker imajo te LED precej ozek kot svetlobe, je bilo treba najti ustrezen kot glede na podno?je:

Objavljena slika

Katastrofalen izgled izdelave:

Objavljena slika

Zelo lepa bela svetloba:

Objavljena slika

Svetlobe je dovolj, ?e bi bile to ledice z normalnim izkoristkom kupljene v kak?ni ?tacuni z elektroniko, bi bilo svetlobe pol preve?. B)

Off topic: Ne kupujte raznih cenenih svetilk na ledice v trgovinah z delikateso, nikoli niti pribli?no niso vredne tistega denarja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

Pa sem namontiral tudi xsenonkam primerne ledice za pozicijske in to take s konusom. Sicer so eno malenkost pre?vohotne (20mA), ampak nisem dobil tistih 100mA inverted, ki jih na bolhi nekdo ?e dlje ?asa ogla?uje, le proda ti jih ne ?zmeden? .

Osvetlitev reg. tablice sem se lotil na svoj na?in - oskubil sem eno ceneno ?elno svetilko z 19 LED kupljeno neko? v ?paru in sedaj na tablico sveti 8 LED sicer slabe kvalitete B) .

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

bele LED diode :ne vem: oddajajo zelo podobno svetlobo xenonu B)

Potem bi bile LED T10 taprave. Kako pa je z njimi, a kaj crkujejo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano

Pa mi je uspelo zbasat xenonke v mojo macdo :bravo: . Yavar, hvala za ponujeno pomo?, vseeno sem se z zadevo spopadel sam, da nebi trpel moj ego sramezljiv . Za pir pa ?e vedno velja ob priliki :cheers: .

"Zihr je le zihr" je rekla nuna in dala risgumo na sve?o, in tako sem na obeh lu?eh med + in - nalotal 15V tranzorba, da nebi kdaj kak?na ?pi?ka nazaj po napajanju B) .

Stvar sveti ampak tisto ni nikoli 6000K kot je pisalo na lampah, mora biti kar kak?no stopinjo ali dve ve? ?zmeden? .

Izgled sedaj kvarita pozicijski lu?ki s svojo rumenooran?no svetlobo, pa bi prosil za kak?no idejo kaj dat noter. Modre LED odpadejo, rad bi nekaj, kar bi dajalo belo svetlobo primerljivo s xenonsko. Razmi?ljam o OSRAM Halogen Cool Blue.

Pred kak?nim tednom sem se igral z LED in sicer s ta trenutek v svetu tahoh ledicami za razsvetljavo, ki imajo izkoristek 100 lm/W (Seoul Z-Power LED P4). Pri tej ledici je najvi?ja dovoljena temperatura hladilnika ledice (merjeno tik ob ledici) 65°C, kar je ve? trajno po?koduje LED. A mogo?e kdo ve kako to zgleda v paraboli od dolgih lu?i, ko ledicam ni prav preve? hladno :rolleyes: .

Lp M

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.