Skoči na vsebino
Alu plati??a
Napisano

Mogo?e kdo ve za Ljubljano?! Sem pa sli?al, da Sitar v (pri) Kamniku sestav feltno, tudi ?e je pol manka! :rispekt:

To lahko potrdim iz lastnih izku?enj. Na motorju je zadnjo zrihtal v nulo, ?eprav jo je skor pol manjkalo. :rolleyes:

Icewoman is here!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzmeti
Napisano

Tako je zdaj na stvari...

1. Obnova in tr?anje obstoje?ih je 68? (x2)

2. Nov pride 72? Monroe (original) (x2)

Demonta?a in monta?a pri Amortizeru je 16,80? x 2, ?e pa kupim nove in "privat" menjam pa mi bo ra?unal ene 20-30? monta?o...

V soboto pa grem preverit k ASR-u v MB koliko bi pri?li novi malo ala sportive Monroe... ki bi ?li k mojim -30mm fedram...

Kaj svetujete oz. za katero opcijo bi se vi odlo?li?

tnx :D

Icewoman is here!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzmeti
Napisano

Hm, tudi ti bi blo mo?no. Samo mi ni jasno kje bi se zataknila. Recimo, ko se zasko?i, grem pa se naslonim na avto pa "pade" nazaj na enako vi?ino kot je na levi. A mislite, da poka zaradi fedre?

Icewoman is here!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzmeti
Napisano

Ja, je bil. Ker ni meni prvi menjal. Pa samo desni zadnji je tak <_<

Pa z fedro ne zgleda ni? narobe, je lepo tak na?timana ko more bit.

Icewoman is here!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzmeti
Napisano

Recimo tako: ko "rukne", amortizer ostane v poziciji kot da nebi bil avto ni? zni?an.

Pa vidi se odznotraj ko je una guma preko kak je poknila in tam vmes nastane 2-3 cm razmaka. :ne vem:

Icewoman is here!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzmeti
Napisano

Bom spet tukaj vpra?ala...

Imam te?avico z zadnjim amortizerjem. Pred kratkim sem menjala vzmeti (-30mm) in po 14 dnevih mi je odpovedal zadnji desni amortizer. Ful nabija in ob?aso tudi "ostane v luftu". Ker vem da to ni varno in tudi vozne lastnosti niso tak?ne kot bi morale biti, morem nekaj ukreniti :D . Mi lahko kdo svetuje kaj bi blo najbolj?e za neko normalno ceno. Avto ima okoli 280kkm in ?e niso bili menjani amortizerji - vsaj tak mi je blo re?eno. Na amortizerju v lj so mi rekli, da mi jih obnovijo, str?ajo ipd...Sam je taka kr neprijazna cena :( . Bi blo vredu, ?e menjam kar nazaj z originali?

Hvala za nasvete :cheers:

lp

Icewoman is here!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.