Hm, tudi ti bi blo mo?no. Samo mi ni jasno kje bi se zataknila. Recimo, ko se zasko?i, grem pa se naslonim na avto pa "pade" nazaj na enako vi?ino kot je na levi. A mislite, da poka zaradi fedre?
Imam te?avico z zadnjim amortizerjem. Pred kratkim sem menjala vzmeti (-30mm) in po 14 dnevih mi je odpovedal zadnji desni amortizer. Ful nabija in ob?aso tudi "ostane v luftu". Ker vem da to ni varno in tudi vozne lastnosti niso tak?ne kot bi morale biti, morem nekaj ukreniti . Mi lahko kdo svetuje kaj bi blo najbolj?e za neko normalno ceno. Avto ima okoli 280kkm in ?e niso bili menjani amortizerji - vsaj tak mi je blo re?eno. Na amortizerju v lj so mi rekli, da mi jih obnovijo, str?ajo ipd...Sam je taka kr neprijazna cena . Bi blo vredu, ?e menjam kar nazaj z originali?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To lahko potrdim iz lastnih izku?enj. Na motorju je zadnjo zrihtal v nulo, ?eprav jo je skor pol manjkalo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani