Skoči na vsebino
Drion Power
Napisano

Upam, da je res.

Ampak nevem, zakaj avtomobilska industrija razvija razne ?obe, turbine....., za zmanj?anje porabe in pove?anje mo?i itd, na resonanco pa se nih?e ne spomni??? Skoraj nemogo?e.

Poraba pa je tudi v?asih kr sme?en pojem, npr. kolegica iz Avstrije tanka pri nas v SLO in pravi, da naredi z enim tankom 100 km ve?, kot ?e tanka v Avstriji, en kolega pa trdi ravno obratno, pa oba tankata nafto. Sam tudi ve?inoma tankam v Avstriji in ne vidim razlike v porabi med na?im in avstrijskim gorivom.

Tak?ne stvari, kot je ta zgoraj, pa me te?ko prepri?ajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poraba
Napisano

danes po BCju na relaciji 88,6 km povpre?a poraba 4,3 l/100km...

vo?nja po vaseh od Gradca do doma... hitrosti od 60 do 100 km/h popolnoma dinami?no in ?isto ni? penzionersko :)

seveda pa izklju?no po omejitvah oz. +10%

Ne mi zamerit, ampak pod dinami?no in ni? kaj penzionersko si jaz predstavljam malo vi?ji procent prekora?itve
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To pa je camp prikolica
Napisano

kot da je Mazda ?ist neki druzga.... iste ma?ine, verjetno isto podvozje, zgoraj pa druga preobleka.....

Pol pa mi povej zakaj ma Mondeo 2004 letnik ceno med 5000 in 7000?, Mazdo 6 pa 2004 letnik za 7000? komaj dobi?, verjetno zaradi tega, ker sta enaka, razen "obleka" je druga?na.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To pa je camp prikolica
Napisano

Ker kamion pa pa rabi? da tole vle?e?

Mazda BT-50 lahko vle?e 3500 kg.

Moj foter je mel na prikolici nalo?enega VW hro??a, pa pri 170-ih km/h-ijh ni mel nobenega problema.

Ta hro?? je menda na tej vo?nji prehitel ve? avtov, kot pa kdaj koli prej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

ouch...u?aljenost :P

Kr neki... ne Sten, pametnej?i bi celo zadevo na ?tos obrnil in se zraven malo nasmejal - in ?e ne ve?, tukaj na tem forumu se veliko hecamo pa NIKOLI se ne zmerjamo z vi?jimi in ni?jimi rasami.

To je znak inteligence, ?e ne ve?. V kolikor pa misli?, da ti nismo dorasli potem pa res ne vem kaj se sploh po?ne? na tem forumu. :ne vem:

:bravo::bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.