Ampak nevem, zakaj avtomobilska industrija razvija razne ?obe, turbine....., za zmanj?anje porabe in pove?anje mo?i itd, na resonanco pa se nih?e ne spomni??? Skoraj nemogo?e.
Poraba pa je tudi v?asih kr sme?en pojem, npr. kolegica iz Avstrije tanka pri nas v SLO in pravi, da naredi z enim tankom 100 km ve?, kot ?e tanka v Avstriji, en kolega pa trdi ravno obratno, pa oba tankata nafto. Sam tudi ve?inoma tankam v Avstriji in ne vidim razlike v porabi med na?im in avstrijskim gorivom.
Tak?ne stvari, kot je ta zgoraj, pa me te?ko prepri?ajo.
Danes sem peljal avto Amortizerju,mi je amortizerje naredil za 10% tr?e od originalnih,zdaj je to ?isto drug avto pelje se veliko bolje,ni pretrd pa tudi premehak ni,ravno prav?nji za moj okus.Sem zadovoljen
kot da je Mazda ?ist neki druzga.... iste ma?ine, verjetno isto podvozje, zgoraj pa druga preobleka.....
Pol pa mi povej zakaj ma Mondeo 2004 letnik ceno med 5000 in 7000?, Mazdo 6 pa 2004 letnik za 7000? komaj dobi?, verjetno zaradi tega, ker sta enaka, razen "obleka" je druga?na.
Kr neki... ne Sten, pametnej?i bi celo zadevo na ?tos obrnil in se zraven malo nasmejal - in ?e ne ve?, tukaj na tem forumu se veliko hecamo pa NIKOLI se ne zmerjamo z vi?jimi in ni?jimi rasami.
To je znak inteligence, ?e ne ve?. V kolikor pa misli?, da ti nismo dorasli potem pa res ne vem kaj se sploh po?ne? na tem forumu. :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Upam, da je res.
Ampak nevem, zakaj avtomobilska industrija razvija razne ?obe, turbine....., za zmanj?anje porabe in pove?anje mo?i itd, na resonanco pa se nih?e ne spomni??? Skoraj nemogo?e.
Poraba pa je tudi v?asih kr sme?en pojem, npr. kolegica iz Avstrije tanka pri nas v SLO in pravi, da naredi z enim tankom 100 km ve?, kot ?e tanka v Avstriji, en kolega pa trdi ravno obratno, pa oba tankata nafto. Sam tudi ve?inoma tankam v Avstriji in ne vidim razlike v porabi med na?im in avstrijskim gorivom.
Tak?ne stvari, kot je ta zgoraj, pa me te?ko prepri?ajo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani