Moj o?i jih ima na kombiju, dodatno montirane-mislm da so neoriginal za cca70k sit
pa ?e ni ?ist ravno da je tko mal hrib?ka al da je kak?na ?ina za vrata, to skoz piska tko da men niso ne vem kaj OK sicer pa opozori te ?e je kaj, da si mal bolj pozoren.
jst sm se ?e z unim majstrom nekaj pogovarjal in je reku dani problema, sicer bo to dele na zimo mal ?udn testerat, k mam vebasto in ga kdaj pa kdaj tud zalavfam in tm nimam ?tevca kok porabi.
tko da ga bom jutr (?etrtek) poklical in se bova zmenila kej. ?e se bova
no ja tuki bom ?e jst neki povedu glede tega iz izku?en enega od strank ki je to ??rumeno ?katlico??uporabu na traktorju. kateremu so rekli da mu bo zmanj?al porabo... da poskusi se je odlo?u za to ker je na dan porabil od 40 do 80 litrov nafte na dan. stro?ek oziroma prihranek si izra?unjte sami. takrat ko je dal gor to napravo je imel servis in je rekel da je za foro uzel in da bo videl kaj bo, ?ez 250 delavnih ur je bil spet servis to je nekje 15 k km z avtom in je reku da se ne pozna ni?. to so moje izku?nje na dejanskem primeru ki niso lastne ampak so nekoga drugega
LP
Symon ko bo? probal povej svoje teste in dognanja ho?em celo dipl. nalogo z slikami...
Dragan lahko se uglase? na naslednjem sre?anju ki bo v LJ oziroma so sre?anja vsako prvo nedeljo v BTC-ju okoli ?este ure popoldne in nam posodi? nekaj sponzorskih Superfuelmax-ov in bi pol mi, ?e so ?lani za to, to sprobal in dali svoje rezultate na net in bi ti oziroma tvoja ferma imela kot za reklamo oziroma za pridobivanje kupcev ?e bo delovalo seveda, ?eprov mam take izku?nje da to zaenkrat pri nekom ?e ni delovalo.
ja najprej k naredi? je to da ?pegu navrh prtisne? notr, pol pa spodi potegn? vn, tko da se spodi z zob?kov stakne, pol pa sam se navrh stakne? kokr z enih pantov, sej bo? vidu.
pol nasledn korak je pa ta da osd?ravfa? neki ?ravfov spodi in pol lahk vzame? sprednjo okrasno plastiko dol in pol ?e spodi od?ravfa? 3 ?ravfe in vzame? ?e najve?jo sprednjo plastiko dol, za cel ?pegu dol vzet mor? pa znotri od?ravfat 3 ?ravfe, sam mor? ?e notranjo tapeto dol vzet da bo? lahko kabl odklopu ?e ma? elektri?ne ?pegle.
druga? pa mal poglej pa bo pa kej ?e pra?i ?e ti ne bo kej jasn
a bi bil hud ?e bi jst tud tko naredu, ker sm ?e neki ?asa razmi?lal o tej smeri. samo nesem nikol pri?ov do tazga zaklju?ka kako? sedaj si mi dal odli?no idejo. Drug teden sm doma k mamo kao po?itnice in se bova lohk kaj dobila in predebatirala kak?no stvar. a mi lahko pove? kolk omske upore si uporabil, ker se mi zdi da mor? dat okol 550 omske za 2,5V oziroma tam nekje.
ne vem mam jst tud zeleno mazdo pa mislm da zelena bl pa?e, ker ?e ma? srebrne feltne se srebrna niti ne bo poznala, ?e pa bo? mel kak?no drugo barvo, bo pa kontrast bolj?i
pa sej mi bomo verjetn do ene osmih tm, loh se mem prpel? in vid? ?e smo ?e tm. skor sigurn bomo na parkiri??u zravn hale A tm k je mal dvignjen- si mobilovo parkiri??e
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani