Včeraj kupil obe varianti Kingston adapterja tako za microSD kartice kot SD kartice. Sedaj me pa zanima kako kaj vročina v avtu škoduje tem adapterjem, če ga pustim skoz v avtu glede na to kakšno je vreme sedaj.
Sem mislil,kako bo fajn...kovinsko ohišje v enem komadu z vtikačem...in USB 3.0...in za SD in microSD...
Čez čas pa streznitev,ko so se v SD slotu zataknili kontaktni pini,in sem moral SD kartico na silo ven potegniti...sedaj pa je uporaben le še za microSD kartice🙄👎
Pred cca. 13 leti pa sem kupil en čitalec klasične oblike samo za SD kartice od Transcenda...mi je lepo služil...a ker pač "velik"...ga kdaj po pomoti malce "rukneš" ko je vtaknjen...in "čao"...se lahko posloviš👎
Za to imam vsaj za microSD kartice rad takšne,ki skoraj nič ne štrlijo iz vtičnice...v avtu pa sploh🙄...pa kot rečeno-pri CX-5 sta USB vtičnici v prostorčku naslona za roke...a je v drugi vtičnici skoz priključen USB-kabel...pa če kdo not kaj "šari"...je bolje tako,k ga ne moreš pomotoma poškodovati😀👍
To je ta...zaenkrat sem zadovoljen z njim,in sem naročil še dva😁 (nikoli ne veš🙄)...res hiter kot hudič...za 11,5€/kom.- "raketa"👍
Imajo tudi varianto za SD kartice...pa ne potrebujem takšne hitrosti,ker imam za HD-kamero max.32GB kartice...posnamem pa gor običajno le za 2-3GB...pa še to zmeraj "berem" iz kartic-skratka ni panike....ker če pa kot na začetku opisano gor zapisuješ pakete HiRes glazbe po 60GB in več...to pa zna kar trajati,in je fajn,da čitalec zmore vsaj toliko hitrosti,kot kartica.
L.P.
Mene pa zanima ali ta Kingston micro SD čitalec podpira samo ta format kartice UHS-1 in UHS-2 ali tudi kakšen drug SD format.....in ali mora biti izključno Kingston kartica ali je lahko kakšna druga....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Včeraj kupil obe varianti Kingston adapterja tako za microSD kartice kot SD kartice. Sedaj me pa zanima kako kaj vročina v avtu škoduje tem adapterjem, če ga pustim skoz v avtu glede na to kakšno je vreme sedaj.
https://www.kingston.com/en/memory-card-readers/mobilelite-plus-microsd-reader
Povezava za deljenje
Deli na druge strani