Skoči na vsebino
Chip-tuning
Napisano

ok thanks folx :) sm mu predlagal pa neki muti o genericnih zadevah pa o crackanih offical firmwarih ..matr k da bi se pogovarjal o androidnih telefonih ne pa o avtu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni filter K&N
Napisano

Hvala vsem za info, sem klical v A3M, in mi je majstr rekel, da se da za enak denar (70?) zrihtat univerzalni intake filter s cevmi vred, tako da se bom oglasil pri njih in se bo pridobilo na mo?i, predvsem pa na zvoku.

ajd

no ce se ti bo dalo porocaj kok je res kej na moci pa navoru oz porabi razlike , ce bos temeljito pretestiral , nekaj podobnega tudi mene mu?i malenkost :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poraba
Napisano

mel lepo porabo > Ljubljana > ?ez korensko sedlo v beljak pa potem gor cez tunele (ki jih btw spet prenavlajo) v Mamling (neke sever avstrije) 6.9l ! :) ves vesel prsu u slovenijo in sel se v italijo na koncert u nedeljo zvecer :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poraba
Napisano

no evo kaj je blo narobe :) filter benza filtr ola menal

pa drug ole , pa rocna mi je skos blokirala zadne 2 kolesa k je bla nagnita zajla , tkoda zdj je spet lepa poraba tm 8l/100

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klima za mazdo 323f bg
Napisano

al me zezate ja :) a 1.8gt sploh se je ksna u slo ? bi umiral zanjo ja ,sam bom tut z 1.6i zadovoln zaenkat :)

ne sam resno , je kdo kdaj probal notr ugradit klimo od ksne stolcene mx3 recimo al kej podobnga

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

klima za mazdo 323f bg
Napisano

Mnogo ceneje je ?e avto zamenja? in kupi? tazga s klimo. :ne vem:

to sploh ni dileme , but where's the joy of it :)sm cist zalublen v tastare "lopatarke" tkoda ne gre druga?e :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poraba
Napisano

je za 323f bg normalno da ko ga natankas rabi se pribljizno 10-15min da kazalec zleze gor in ka?e novo stanje? ker meni se zdi ali mi napacno kaze porabo , ali pa da mi res kar lepo tudi kuri benz, ker lj > skofja loka + malo po mestu , je slo cca 20l ,kar se mi zdi malo ogromno , je pa res da nas je bilo 5.Mam na sumu merilec bencina da mu neki ne stima ali pa bo treba ornk dat mehaniku, ker kolikor sm videl , red devilu papa 7l ,kar bi blo zame idilicno :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

no sj to se je tut men zdelo k je res obrabljen , vesta mogoce kako use uno odsraufat ,pod naslonjalom in stikali sta 2 sraufa , samo te2 ne drzita vsega ,more biti se nekje nekaj , ce veste mogoce kje je na netu ksn walkthrough za take mala popravila bi bil zelo vesel , hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

odpravljanje lepotnih napak
Napisano

no js sm se spravil sedaj malo "porihtat" tole zverco , pa me zanima ma kdo izkusne z odpravljanjem malih pikic kjer manka barve na karoseriji , saj niso motece , samo bi pa rad videl da je tiptop , se nabavi to kake spreje , barve ...? kako se to prebarva , vsak odgovor dobrodosel , hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f BG ralzli?ice
Napisano

pa ti si mi ziva enciklopedija avtomobilizma , najlepsa ti dala clovek :) hvala se enkat , se bo treba tole pozanimat ce se bomo kej fural dost po koncertih. 500eu je pa dost sitnica ce preracunas da je plin enkat cnej od benza , hm hm :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f BG ralzli?ice
Napisano

evo se ena rec za vas tehnicarje :) ce se vam slucajno da , zanima me namrec avto plin , na hrvaskem sm videl veliko 323f BG predelanih na avtoplin (zraven izpuha ima se nek nastavek za plin pumpo) kolega mi je rekel da se bl splaca pol met fergazerje , ker ne nucas kompjutra programirat za vbrizg plina , ve kdo mogoce kej o tem ? glede na ceno plina se bi dost poznal pomoje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f BG ralzli?ice
Napisano

Pozdravljeni , zanima me ena stvar glede BG 323fk , glede na to da se ravno odlo?am kupiti svoj prvi avto , pa bo to 99% mazda 323f BG me zanima naslednje : na avto.net redno pregledujem ponudbo in vidim da nekateri imajo dopisan I , recimo mazda 323f 1.6 I ,nekatere mazde ne , I naj bi pomenil injection ? , ali je mozno da majo starej?e,tm letnik 90 ?e fergazerje? Hvala za reply. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.