ok thanks folx sm mu predlagal pa neki muti o genericnih zadevah pa o crackanih offical firmwarih ..matr k da bi se pogovarjal o androidnih telefonih ne pa o avtu
Hvala vsem za info, sem klical v A3M, in mi je majstr rekel, da se da za enak denar (70?) zrihtat univerzalni intake filter s cevmi vred, tako da se bom oglasil pri njih in se bo pridobilo na mo?i, predvsem pa na zvoku.
ajd
no ce se ti bo dalo porocaj kok je res kej na moci pa navoru oz porabi razlike , ce bos temeljito pretestiral , nekaj podobnega tudi mene mu?i malenkost
mel lepo porabo > Ljubljana > ?ez korensko sedlo v beljak pa potem gor cez tunele (ki jih btw spet prenavlajo) v Mamling (neke sever avstrije) 6.9l ! ves vesel prsu u slovenijo in sel se v italijo na koncert u nedeljo zvecer
je za 323f bg normalno da ko ga natankas rabi se pribljizno 10-15min da kazalec zleze gor in ka?e novo stanje? ker meni se zdi ali mi napacno kaze porabo , ali pa da mi res kar lepo tudi kuri benz, ker lj > skofja loka + malo po mestu , je slo cca 20l ,kar se mi zdi malo ogromno , je pa res da nas je bilo 5.Mam na sumu merilec bencina da mu neki ne stima ali pa bo treba ornk dat mehaniku, ker kolikor sm videl , red devilu papa 7l ,kar bi blo zame idilicno
ce komu kaj prov pridejo workshop manuali , sem jih staknil na nekem torrentu , ako se jih komu zahoce , msg me. Drugace pa http://www.club323f.com/ dost uporabna stvar ce kdo nuca kej postimat.
no sj to se je tut men zdelo k je res obrabljen , vesta mogoce kako use uno odsraufat ,pod naslonjalom in stikali sta 2 sraufa , samo te2 ne drzita vsega ,more biti se nekje nekaj , ce veste mogoce kje je na netu ksn walkthrough za take mala popravila bi bil zelo vesel , hvala
ja ubistvu , pac cel komplet , kako se porihta motorcek za sipo na voznikovi strani plus uni 4je knofi za use sajbe , ker mi namrec voznikove ne odpira
ce ima mogoce kdo kak manual ali kaj podobnega , bila je se pred tednom na internetu neka stran z DIY manuali za mazde samo so jo nazalost ukinili , trenutno me pa muci motorcek za dvig spust sipe in / ali stikalo, ce je kdo to ze menjal
no js sm se spravil sedaj malo "porihtat" tole zverco , pa me zanima ma kdo izkusne z odpravljanjem malih pikic kjer manka barve na karoseriji , saj niso motece , samo bi pa rad videl da je tiptop , se nabavi to kake spreje , barve ...? kako se to prebarva , vsak odgovor dobrodosel , hvala
pa ti si mi ziva enciklopedija avtomobilizma , najlepsa ti dala clovek hvala se enkat , se bo treba tole pozanimat ce se bomo kej fural dost po koncertih. 500eu je pa dost sitnica ce preracunas da je plin enkat cnej od benza , hm hm
evo se ena rec za vas tehnicarje ce se vam slucajno da , zanima me namrec avto plin , na hrvaskem sm videl veliko 323f BG predelanih na avtoplin (zraven izpuha ima se nek nastavek za plin pumpo) kolega mi je rekel da se bl splaca pol met fergazerje , ker ne nucas kompjutra programirat za vbrizg plina , ve kdo mogoce kej o tem ? glede na ceno plina se bi dost poznal pomoje
Pozdravljeni , zanima me ena stvar glede BG 323fk , glede na to da se ravno odlo?am kupiti svoj prvi avto , pa bo to 99% mazda 323f BG me zanima naslednje : na avto.net redno pregledujem ponudbo in vidim da nekateri imajo dopisan I , recimo mazda 323f 1.6 I ,nekatere mazde ne , I naj bi pomenil injection ? , ali je mozno da majo starej?e,tm letnik 90 ?e fergazerje? Hvala za reply.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
a sam mene una lada 112 na prejsnih fotkah spomina na mazdo 323 HB , tm letnik 95+ men sploh ne zgelda tok napacna ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani