Skoči na vsebino
Pa koliko konjev da športni filter?
Napisano

moj je glasn kr...lep zvok,lepo ga pihne takoj na zacetku...pol se pa dere ku 100matr :P ampak samo dere.je kr ok.

Pa to mas unga k pride v original skatlo od avto filtra? Ker jaz ga nameravam kupt sam da da kej zvoka od sebe ker konusni odprti pa se prevec derejo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavore
Napisano

Hmm dokler nisem imel pi?tole za peskanje sem jih z drotpir?no (?i?no krta?o :P ) fajn spucal, pol s ?mirglnom in nato s ?istilom za zavore (alkoholna osnova) ker je treba paziti na gumice. Potem pa samo ?e barvo ?ez in si zmagal. ?e bo dobro ??i??eno bo dobro dr?alo. Pa nikar ne kompliciraj preve?.

Na www.brakes4u.co.uk bo? na?el velikost diskov za svojo Mazdo in relativno nizke cene za EBC komplete. Vzame? navadne diske in blackstuff plo??ice. Greenstuf ne glej ker niso ne ti? ne mi?. Lahko gleda? ?e Redstuff ker niso slabe plo??ice. ?e te zanima Ferodo katalog je pa na www.fmecat.eu. Potem gre? lepo v Potokarja in zate?i? kaj bi rad. Pri Potokarju imajo tudi Brembo, HC (high carbon) diski niso slaba ideja, ?e obstajajo.

Najlepsa hvala grem mal pogledat da vidm kake so sploh cene ker to se nism nikol menu na nobenem avtu :unsure:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavore
Napisano

moje mnenje.....?e bo? kaj takega poceni obesil gor bo? verjetno pla?al 2x!

Morda se spla?a kak? ve? dat za bremze,saj ve? da lih ne zakuri? ob 1. mo?nej?em bremzanju ;)

Ma se sm se mal narobe izrazu

To vem ja da jih lah skurm sam stistem sm mislu da ne kakih brembo kitov pa takih stvari.

Kaka verjanta komplet ker bom menjal zadne in spredne pa vse ploscice?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavore
Napisano

Mene pa zanima kaksen premer diskov ma mazda6 letnik 2004 karavan spredi pa zadi pa kaj moram pazit pri nakupu novih kaksne lukne za vijake pa take stvari?

Pa se kaka pocen varjanta kakih diskov pa ploscic cist neki stock ni treba da so glih za dirkanje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ni?anje mazde 6
Napisano

Mi lahko kdo pove kaksne papirje rabim za homologacijo vzmeti? Ker to delam prvic in nimam blage veze!

Vzmeti sem kupil rablene tiste iz avto neta eibach! HVALA

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Evo nekaj slikic...

Zaprt...

post-1144-1239987222_thumb.jpg post-1144-1239987242_thumb.jpg

GPS meni...

post-1144-1239987257_thumb.jpg

DVD meni...

post-1144-1239987275_thumb.jpg

iGO 8 meni in pogled karte...

post-1144-1239987290_thumb.jpg post-1144-1239987304_thumb.jpg

De mi lahko kdo pove ce je potrebno kej na original radiji spremenit ce bi hotu to vgradit?

Sele zdej se zanimam za nakup pa bi rabu kako informacijo kupujem pa tega vrjetn se je ze kej spremenu!

Imam pa bose ozvocenje mazda je pa letnik 2004!

http://www.witson.com/view_pro.php?id=1278

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ALU Plati??a
Napisano

Rabim mal pomo?i! Imam Mazdo 6 2004 karavan srebrno in sicer za polet rabim nova plati??a pa bol k jih gledam bol ne vem kaksna bi pasala na mazdo ce imamte kaksne ideje se priporocam za kaksne slikce! :blush: Hvala

V mislih sem imel nekaj taksnega 17col!

post-1962-1257617856_thumb.jpg

Te ne bojo sle ker so baje starejsi model pa so navoljo sam se v dimenziji 19 8,0 5*120! :angry2:

Tko pa spet iskat :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ALU Plati??a
Napisano

Rabim mal pomo?i! Imam Mazdo 6 2004 karavan srebrno in sicer za polet rabim nova plati??a pa bol k jih gledam bol ne vem kaksna bi pasala na mazdo ce imamte kaksne ideje se priporocam za kaksne slikce! :blush: Hvala

V mislih sem imel nekaj taksnega 17col!

post-1962-1257617856_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

E super za 300? ga pa se jaz naro?m! Kako si ti to naro?u a prek ebaya ali kako druga?e ?e ni skrivnost! :bravo:

Ma ?e pomislem da je garmin tak solidn cirka 200? in da ti pol tisti kabli visijo ?ez armaturko pa vakumsk nosilc na ?ip bi raj to kupu! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

A to si se zanimu za to zadevo ki je aftermark al za original od mazde ker ne vem zakaj se nebi dalo uporabljat garmina in adriarout ce ima vse priklju?ke ?e ne druga? garmina na usb klju? pa gasa!

Moje mnenje sam jaz sm lajik glede teh stvari! Jaz raj kupm pa sprobam ?e ni to to kar pri?akujem pa na ebay in gre dajle! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Lep pozdrac na Ebay sem zasledil tole zadevico ki je na sliki za mazde 6 kakor sem prebral podpira dvd,mp3,dvix,usb priklju?ek,navigacija se lahka garmin gor nalo?i cena je pa 698 dolarjev! Ima mogo?e kdo kak?no iskusnjo s tem, ali pa saj mnenje?

http://cgi.ebay.com/Mazda-6-DVD-GPS-Naviga...0211145010r4357

Pred nekaj casa se je nekaj podobnega prodajalo na bolhi za 800?!

post-1962-1239602528_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.