Jaz si bom mal temo sposodo pa bi mel eno uprasanje glede vloznih sportnih filtrov in sicer kaksen je zvok pri teh filtrih a je kej razlike med obicnim in tem? Vrjetno pa niso tolk glasni kot otprti konusni filtri? Hvala
Hmm dokler nisem imel pi?tole za peskanje sem jih z drotpir?no (?i?no krta?o ) fajn spucal, pol s ?mirglnom in nato s ?istilom za zavore (alkoholna osnova) ker je treba paziti na gumice. Potem pa samo ?e barvo ?ez in si zmagal. ?e bo dobro ??i??eno bo dobro dr?alo. Pa nikar ne kompliciraj preve?.
Na www.brakes4u.co.uk bo? na?el velikost diskov za svojo Mazdo in relativno nizke cene za EBC komplete. Vzame? navadne diske in blackstuff plo??ice. Greenstuf ne glej ker niso ne ti? ne mi?. Lahko gleda? ?e Redstuff ker niso slabe plo??ice. ?e te zanima Ferodo katalog je pa na www.fmecat.eu. Potem gre? lepo v Potokarja in zate?i? kaj bi rad. Pri Potokarju imajo tudi Brembo, HC (high carbon) diski niso slaba ideja, ?e obstajajo.
Najlepsa hvala grem mal pogledat da vidm kake so sploh cene ker to se nism nikol menu na nobenem avtu
Mene pa zanima kaksen premer diskov ma mazda6 letnik 2004 karavan spredi pa zadi pa kaj moram pazit pri nakupu novih kaksne lukne za vijake pa take stvari?
Pa se kaka pocen varjanta kakih diskov pa ploscic cist neki stock ni treba da so glih za dirkanje.
Rabim mal pomo?i! Imam Mazdo 6 2004 karavan srebrno in sicer za polet rabim nova plati??a pa bol k jih gledam bol ne vem kaksna bi pasala na mazdo ce imamte kaksne ideje se priporocam za kaksne slikce! Hvala
V mislih sem imel nekaj taksnega 17col!
Te ne bojo sle ker so baje starejsi model pa so navoljo sam se v dimenziji 19 8,0 5*120!
Rabim mal pomo?i! Imam Mazdo 6 2004 karavan srebrno in sicer za polet rabim nova plati??a pa bol k jih gledam bol ne vem kaksna bi pasala na mazdo ce imamte kaksne ideje se priporocam za kaksne slikce! Hvala
A to si se zanimu za to zadevo ki je aftermark al za original od mazde ker ne vem zakaj se nebi dalo uporabljat garmina in adriarout ce ima vse priklju?ke ?e ne druga? garmina na usb klju? pa gasa!
Moje mnenje sam jaz sm lajik glede teh stvari! Jaz raj kupm pa sprobam ?e ni to to kar pri?akujem pa na ebay in gre dajle!
Lep pozdrac na Ebay sem zasledil tole zadevico ki je na sliki za mazde 6 kakor sem prebral podpira dvd,mp3,dvix,usb priklju?ek,navigacija se lahka garmin gor nalo?i cena je pa 698 dolarjev! Ima mogo?e kdo kak?no iskusnjo s tem, ali pa saj mnenje?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Trenutno imam Hyundai Coupe 2,0 fx letnik 1998. Pa za 60e je od K&N vgradni
Pove kake mere je ta filter.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani