Skoči na vsebino
Obnova plati??
Napisano

Zdravo !

Mi lahko kdo da kak?en naslov nekoga, ki bi speskal in prebarval alu plati??a. Jasno, poceni :D

Nekateri imajo take cene, da je ?e bolje kupit nove feltne. :blink:

LP aleksander

V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LED LU?I
Napisano

V tujih novicah berem ?lanke o novih Led lu?eh, ki se pojavljajo ve?inoma na novih avtomobilih.

Ali ima kdo izku?nje s takimi lu?mi, kak?ne so pri nas dovoljene, ?e jih naknadno montira? na avto.

Kak?ni so postopki, da je taka stvar legalna ? Skratka, ?im ve? informacij.

TNX

Aleksander

V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predelava na plin
Napisano

Tudi sam ?e kar nekaj ?asa razmi?ljam o tem. Me pa malo bremzajo ?lanki o tem, da naj bi se plin naslednje leto podra?il za vsaj 100 % :blink: . Kak?en je pa stro?ek za tako predelavo ?

LP Aleksander

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirni senzorji
Napisano

Razmi?ljam o monta?i park senzorjev v 6-ico. Ker je avto precej dolg in relativno nepregleden, me to malo najeda in sem zato brskal po net-u in naletel na par variant. Je ?e kdo to montiral v self-service varianti ? Kak?ne izku?nje ? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Navigacija Mazda 6
Napisano

Mogo?e kdo kaj razmi?lja o novi Nokii N95 - naj bi bla vse v enem - telefon, mp3, GPS, dober foto...., cena- sitnica :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Navigacija Mazda 6
Napisano

Spet sem malo brskal po garminih in naletel na novo serijo 6. Ima baje zdru?eno gps (z mo?nostjo nalaganja kart ex jugo podro?ja), predvaja mp3, posreduje klice preko gsm-ja in predvaja glasbo preko frekvence na avtomobilski radio. Skratka, ima kar precej. Naj bi imel cca 700mb notranjega polnilnika in kartico 1gb za dodatno muziko itd. Zadeva ima 10" ekran, deloval naj bi cca 7ur na baterije. Mene pa bolj zanima, ?e isto?asno deluje gps in npr. glasba. Ali ima ?e kdo kak?en izku?nje s tem. Cena ni tako majhna, cca 550? brez dodatnih kart. :blink:

Druga opcija : i-phone. Res ima manj?i ekran, ima pa vse kot garmin s tem, da je tudi telefon. Ga pa pri nas ?e ni. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Navigacija Mazda 6
Napisano

Ja tud tiste variante garmnov so mi znane, ampak jest sem imel ?eljo ve? muha?ev spravit na eno muho, pa sem mal iskal variante navi/dvd/mp3.... Ampak glede na tarifo, bom ?e mal iskal druge muha?e. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 armaturna plo??a
Napisano

To stran sicer poznam. Kako ti sedaj zadeva deluje (display, komande, vse ostalo) in kaj ne deluje (?e ?) . Pripravljam se, da tudi sam naro?im to masko, rad bi le kak?na mnenja al pa opozorila, na kaj bit pozoren . :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 armaturna plo??a
Napisano

Jest kar ne morem o?i snet dol s tvoje slikce. :blink: Bi se zelo priporo?u za kak?en info, kje in kako bi se to dalo dobit. :ouje: Vsekakor pa poro?aj, kako se je vse skup zaklju?ilo in ?e vse deluje, kot je treba. Predvidevam, da tud volanske komande delujejo ? Fino bi blo, ?e bo? na koncu napisu vse probleme, na katere si naletu. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 armaturna plo??a
Napisano

Aljo !

Pa to jest ?akam ?e neskon?no let !!!! Please, sporo?, kje si to dobil, oz. kako lahko pridem do tega ?? :jupiii:

?e lohka na mail aleksandera@gmail.com al pa pust ?tevilko, da te pokli?em :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jakost zvoka v avtoradiu
Napisano

Pred ?asom sem v forumu naletel na navodila, kako izklopiti beep-anje pri vsakokratni menjavi postaje, glasnosti, zvoka.... , itd v sistemu mazde 6. Mene pa zanima, ali obstoja kak?na podobna varianta za nastavitev stopnje nivoja glasnosti radia v avtu. Ob vsakokratnem pritisku ali spremembi glasnosti navzgor ali navzdol bi ?elel, da se glasnost pove?a ali zni?a za manj?o razliko, kot je sedaj, skratka, da je sistem bolj odziven z manj?imi stopnjami. Upam da sem bil jasen ;) v opisu svojega problema, ?e ne, se ?e oglasim.

Aleksander

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.