Skoči na vsebino
Stajling MX5ke
Napisano

Ta je res lepa - razen ene malenkosti - ta mazda znak pomaknjen navzdol, me nekako na Mercedes spominja, kar pri meni ne ?teje v plus B) .

Druga?e pa je aftek :bravo::bravo::bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke za na avto?
Napisano

hmmmmmm,..ne sme bit nalepka na ?ipi,..ne v predalu,..kje je pa pol nejbl koristna? :ne vem:

Pa jaooo, kdo se tukaj o nalepki spljoh pogovarja??? ?zmeden?

Poky - ka sma midva iz marsa??? :hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepa Alex - full dobr zgleda.

Me kar ima, da bi se lotil tudi sam :D

Aja, ?e nekaj - a si same diske kaj za??itil al si pustil, da se je pri bremzanju barva sama dol postrgala?

Kaj misli?, da je diske po "zavorni" povr?ini tudi pobarval? Saj je barval z penzlom, ?e sem prav razumel!

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pri litih plasti??ih morajo biti ?e ventili in rosfraja in zgled bo popoln.

lp

Evo, ?e enkrat sem pogledal na No.12 in zopet isto videl...ventil?kov iz rostfreia ?e res nisem zasledil nikjer! In to je vse, kar sem hotel pripomnit! B)

Pa kaj ti sploh govori? na? jezik? :hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Barva je od Folia-tec in pride "?ez" v Italiji 30 EUR.Imajo pa enih 7 razli?nih barv-tudi ?rno.

So sicer tudi cenej?e variante(spraji),a ta je zihr najkvalitetnej?a.

Ko prime,je ne da? dol niti z acetonom :bravo:.Prah od zavor samo spere? dol in spet so kot nove. ;)

LP Alex.

Italija - sranje, meni iz MB-ja se ni ravno tako dale? za vozit za eno barvico! :whatever:

Kak?na ideja, kako bi do tega pri?el preko po?te ali kak?ne druge paketno-dostavne slu?be? :ne vem:

Hvala za info! :bravo:

Edit: Imamo zastopnika za Folia-tec v MB-ju....bom pri njem poizkusil! :danzoman:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

filtri
Napisano

Ja sam takrt ste se pa res po?l o benz vs dizl :(

Je blo kr dost kregarije.

Samo jaz sem bil (in sem ?e vedno) na strani Diesel Power-ja, vozim pa benz... :ne vem: :mi pijemoo: :hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

filtri
Napisano

ta :rulam: me spominja na zdravek case...

lahk ti dam za krog diesel powerja ce hoces :)

Praso, da si bom samo lu?te naredo, pol pa hoto avto menjat...pa nimam dinari... B)

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

filtri
Napisano

res je

sam vseen si faca..in to super faca :bravo:

(moram vseen vprasat: a bos znizal? :D)

Hmmm, zaenkrat ne - mogo?e potlej, kaj pa vem, kaj se bo spremeknilo v moji bu?i....

Z tem filtrom se zvok v vi?jih obratih vsaj malo pribli?a Diesel powerju - moram priznat, da ga v?asih malo pogre?am.... :(:rulam:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.