Skoči na vsebino
Car PC in podobno...
Napisano

Lej tista zadeva,za priklop Ipoda je tudi 100-120?. Pa ?e bi ?e rad kompliciral kupi? XcarLink, pa priklopi? nanj kak dvd od prenosnika pa ma? mp3 na dvdju, samo kje je tukaj logika, ker si vzame? 4Gb SDhc pa ma? gor muzike do nezavesti, ?e ti pa ?e ni dost pa naba?e? noter ?e usb klju?, poljubne velikosti, in ma? muzike do smrti, pa ?e neoub?utljivo na vibracije in temperaturo, je pa res da naslova komada ne izpisuje na displeju radija <_< , samo baje bodo tud to zrihtal z apgrejdi, ki jih lahko nalo?i? na XcarLink.

?e ti pa hodo 200-300 ? jih pa lahko tud meni podari?. :D:D

Ja sem gledal na netu je cena taka kot pravi? za xcarlink. dobra zadeva a kaj ve? bt pri pogovorih z gsm dela ok al kej odmeva, hre??i??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Car PC in podobno...
Napisano

Xcar link stane cca 100? evr?kov, kje si ga ti vidu za 300? ?

Kam bo? pa ?katlo z ra?unalnikom dal, katero dimenzijo plate bo? imel, kolk ti bo hdd zdr?al, kako bo prena?al temperaturo , .....?

Ja nekje na forumu sem bral, da priklju?i? ipod in tista zadeva je bila pri tipu zraven Game cca 200 ? ?e me spomin ne vara. pa ?e kak?en rabljen iPod pa je ene 300?. ?katlo bi lahko dal pod DVD ROMom za navigacijo v predlalu ali pa namesto njega, ?e bi bilo izvedljivo (tako sem videl ene ruse). Ostalo pa idejna zasnova. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Car PC in podobno...
Napisano

Jaz sem govoril s sosedom, ki je stru?ko za comp. Sva se pogovarjala, da bi si sestavil v manj?e ohi?je pc (to je najceneje) in dodatni hdd in namesto obstoje?ega lcd pri navigaciji (ki je pri nas neuporabna) dam notri touch screen pa mam vse (mp3, dvd player, gps in net od gsm-ja prek BT). ?e recimo primerjam tisti carlinks ali neka zadeva za iPoda bi mogu s ceno pridt na isto okol 300?, ob predpostavki pa si vgradim rabljene komponente oz dele v ra?unalnik.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.