Skoči na vsebino
?portni Filter Na 323c...
Napisano

A pravi? da V6 nima nobenga glasu, prid v La?k, pa bo? vidu kok se zadere mazda s ?portnim filtrom. :policaj:

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=1109

Mojster, sem pogledal temo, ki si jo prilimal.. to je pravi CAI in to bi jaz imel.. daj mi povej, kdo ti je naredil cev, ker filter ni problem nabavit, tako cev pa ne dobi? povsod... lahko tudi na PM... to bi imel definitivno...

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni Filter Na 323c...
Napisano

Moje izku?nje na tem podro?ju so tak?ne. Na Hondi sem sprav imel ?portni filter, brez dovoda mrzlega zraka. Zvok je bil :bravo: ampak po petih minutah, ko se je okoli motorja ?e malo segrelo, se je poznalo na performansah, na slab?e... filter sem kupil v A3M, nato sem kupil ?e neko izolacijo, ki ni bila vredna pol k...a tople vode, nato sem sam speljal dovod hladnega zraka, bilo je malo bolj?e, samo vseeno ne tako, kot z original filtrom. Vrgel sem vse skupaj ven in kupil ?portni vlo?ni filter od K&N, ki se ga da v airbox namesto originala. Spremembe zvoka nisem opazil, mogo?e malenkost bolj?a odzivnost, sem pa bil zelo razo?aran nad kon?no hitrostjo, ki je bila kar za ene 15km/h manj?a kot z originalom. Pa sem tudi to vrgel ven. Nato mi je kolega nabavil CAI, s?portni filter se je nahajala v odbija?u, spredaj desno in je imel sve?ega zraka koliko si ga je za?elel. Zvok je bil spet :bravo: ... odzivnost tudi malenkost bolj?a, kon?na hitrost enaka kot z originalnim filtrom. Torej z tem sem bil zadovoljen. Preko zime tega nisem montiral dol, niti ne vem, zakaj to po?nete, edino kar je pri tem potrebno paziti je to, da ne zapelje? v kako res globoko lu?o, v katero bi se tudi filter potopil. Potem v motor potegne vodo, sicer pa sem se iz Ljubljane vozil za Maribor po takem nalivu, da sem samo gledal kako pada in ni bilo problemov.

Jaz sem tudi recimo gledal teste, ko so na Hondo RSX namontirali Injenov CAI in je zadeva pridobila nekih 5-7 PS, na 200 osnove... samo vse skupaj je potrebno narediti tako kot se ?ika, druga?e so res samo izgube, lahko pa si sre?en, ?e performan?no ostane? na istem, zvok pa je ubijalski...

Lp

P.S. ali ima kdo mogo?e CAI namoniran na V6 motorju. ?isto me zanima, kak?en zvok da, da vidim, ?e se spla?a dat tisti denar za to...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.