Skoči na vsebino
Chipanje nove Mazde6
Napisano

Nekaj me moti:

1. Zakaj je skala od 2200 naprej? :whatever:

2. Zakaj je navor najve?ji pri 3000? ;)

3. Zakaj je navor samo 310 Nm original in ne 350?

Sej je to 2.0 CD a ne?

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vijaki za alu-plati??a
Napisano

?e se gre za "ta lepe" matice na jeklenih plati??ih,jih jaz uporabljam iste za alu in jeklena plati??a.Paziti mora? edino to,ker ko da? gor jeklena plati??a, ti ostane ve? navoja zunaj kot pri alu.In ker so "ta lepe" kromane matice zaprte,se glih za glih izzide,da jih lahko zategne?.

Kakorkoli, obvezno prej izmeri z kljunastim merilom dol?ino navoja na vijakih na avtu in potem ?e globino navoja na maticah.

Upam,da si razumel to mojo kolobocijo. :)

Ve?, da je jasno!

Ja, sej lih to je tisto: lahko se ti ne izide in se vijak zaje v matico. Zato so tiste ta "zimske" odprte. Cene pa max 50? za vseh 20. Mislim pa, da je konus isti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cipanje nove 6
Napisano

pri Mazdi 6 se pozna razlika v turbo-luknji, saj se da ?ipana voziti z 1400-2000 RPM ?isto solidno, originalna pa je do 2000 RPM bolj ali manj mrtva... Yavar ?e ve, o ?em govorim :)

Evo, to?no to me je zanimalo. Ali to pomeni, ?e jo peljem na SKN ali Avtoelektroniko, te luknje ne bo ve??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poraba
Napisano

Mimogrede, zanima me koliko ma porabo M6 letnik 2001 dizel 136KM (po mo?nosti karavan)

Lahko ti povem za 2007 143 KM: 7.0 l/100 km (6.6-7.5). Ne ?param ga preve?, motor se mora vrtet, da bo ?e dolgo delal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tuning mazda 6
Napisano

Poklici recimo ma Avtoelektroniko in se zmeni.

Sej to me zanima: kak?na je razlika med njimi? Lahko bi zbrali malo menje, da vidimo, kdo od teh se najbolj obnese in tudi spla?a.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tuning mazda 6
Napisano

js bi reku da ti mal zamujas sam mal kake 4leta pa 6mesecev:)

Ne, nisem hotel odpirati nove teme. Zakaj bi se ne nadaljevala?

Torej, kako je s tem?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tuning mazda 6
Napisano

ne zaupaj mazde amaterjem kot je carinvent in podobni mojstri ki nimajo o tuningu tri ciste. Povprasaj pri dveh najvecjih tunerjih v sloveniji ki ti vseskupaj lahko dokazeta z merilnimi valji.

www.rsrmotorsport.com

www.senicamotorsport.com

poklici in povprasaj.

Kaj pa avtoelektronika?

http://www.chiptuning.si/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CHIP TUNING - M6 CD 2.0
Napisano

Pri AS Skorn?ek je modul z vgradnjo tudi 550 ?, s tem, da ti garancija ostane. A kdo kej ve? ve o tem modulu?

Druga?e pa me zanima tole glede pre?ipavanja: prej je imela 6-ka CD 136 KM, tisto, ki jo imam jaz ima 143KM, ta nove pa 140 KM. Ali je finta samo v ?ipanju ali je razlika tudi pri motorju. Iz trega tako sledi vpra?anje: ali je modul lahko za vse enak in ali je ?ipanje za vse enako.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

chip tuning
Napisano

Mazda2 & RoKO: Kje sta ?ipala 6-ko in kak?en motor 136KM ali kaj drugega? Ali sta dobil garancijo, ker moja jo ima ?e 2 leti, pa je ne bi rad zapravil.

Sicer pa sploh ni fora v mo?i. Bistvo je v tem, da ima makina ?ez tono in pol. Pri nizkih obratih se to pozna in ne potegne takoj. Dvig navora pa pri tem zelo pomaga. Kak?ne so va?e izku?nje?

RoKo: Kaj si mislil s tem, da je "v primerjavi z BOssom 7.2 katastrofa"?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.