Sem vse drugo razn prvega odbijaca...ja je res da je na ebayu ceneje sam smo ze narocal preko njega pa ko bos vidu skart robo ki jo dobis te bo glava zabolela pa o a testih lohk sam se sanjas!!!
To je od trgovinskih cen problem je v tem da ce hoces predelat mx-3 moras vecinoma vse nabavit v tujini pr tem cehu sm jst vzel prvi odbija? in sm ful zadovoljen neki tacga ko mas pa ti je pa potrebno custom predelat jst zdej glih delam model podobnih pragov tko da upam da bo kmal narjen da ti lohk pokazem pa kako slikco posljem...v bistvu pa tvoje zelje so pomembne predelat neki ni problem....
o sej ga jst tut nebi sam mam iskusenj z unotom turbo pa vem kok je ko skuris turbino...ne tist avto k ma turbino je za gnat ne pa da bi se pol vozu ko stari ata po cest sam dobr je pa tut mal pazit....
pazi na obremenjevanje pa temperaturo olja najbolj pa na tlak olja...pred kratkem sm se mel mal za divjat unota turbo 1.4i hudo hudo sam problem je turbina pazi na voznjo pa ne obremenjuj je prevec...
alo povej kaj rabis za mazdo od spojlerjev...pa tko naprej bomo zrihtal,kar se pa tice barvanja felg jih pa lepo pobrusi,potem ?prickit nato pa lepo pobarvi pa prelakiri pa bojo odli?ne...
Ce poznas cesto pa ce mas zko kot sm reku j.... si zmagal, proti men se je tut jajcal hrvat s hondo 1.6 VTEC sam kdo bol pozna cesto zmaga, jst sem spelu on pa skor v ograjo...ja tam je kr lustna cesta...
Pa dobr ti si vsaj mel j.... da si sel eni se se to ne upajo sej je res da ce mas jak avto da lohk zmagas sam na ovinkasti cesti pa lohk vidimo kdo ma j.... a ni res
original je 1.6 16v 90 km je pa not sportni filter K&N,direkten izpuh iz masine brez katalizatorja na lonec fi110 pa kolega mi je odprl ainspric, pa glava mal znizana tko da bi mogla met prek 100 KM ne vem pa tocn pa tvoja?
Ni problem...ej men se zdi da je dons dost folka slo na drag race kaj menis morm pa tut za torstorma rect da mu avto lepo zgleda na avtomobilizmu kot avto dneva...ti nisi sel gor???Mene je sfukala homologacija jutr morm poslat vlogo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
rade volje sam nimam ve?... te?k ga je dobit...vse drugo se da
Povezava za deljenje
Deli na druge strani